Bezoek onze online surfshop

Food Festival

Inhoud

Natural High Beach Food Festival!

In 2012 werd er vanuit de Beachclub de wens uitgesproken om naast alle sportieve evenementen die wij organiseren ook een horeca gerelateerd evenement jaarlijks terug te laten keren. En zo is ons inmiddels legendarisch Food Festival geboren. Maar wat houdt een Food Festival bij Natural High nu precies in?

Halverwege de zomer wordt het terras één dag omgebouwd naar een gratis toegankelijk festivalterrein met allerlei verschillende stands. We proberen dit festival altijd zo compleet mogelijk te maken, zodat er voor iedereen wat wils is. Naast allerlei gerechten geïnspireerd op alle surfspots in de hele wereld zijn er ook altijd niet food-gerelateerde stands, van kledingstands tot een ouderwetse barbier voor de heren. Daarnaast bieden we naast onze dagelijkse clinics in blokarten, kitebuggyen en stand-up-paddle boarden extra activiteiten aan, zoals bijvoorbeeld hoolahoopen. Voor de kleinsten onder ons doen wij ook ons best om er een onvergetelijke middag van te maken.  Zo is er een schminkhoek, een springkussen, een trampoline, een heuse bioscoop en begeleide kinderopvang op het strand, zodat de ouders zich kunnen vermaken op het terras. En om het plaatje compleet te maken wordt er altijd iets van livemuziek geregeld, zodat de dag kan eindigen in een heerlijk feestje met op de achtergrond een prachtig ondergaande zon.

Om ook maatschappelijk ons steentje bij te dragen steunen we altijd een goed doel tijdens de Food Festivals. De opbrengst van 1 van de stands gaat in zijn geheel naar een goed doel. Zo hebben we geld overgemaakt naar Jantje Beton, de Cliniclowns, Warchild, Kika en Ocean Cleanup.

De eerstvolgende Food Festival vindt plaats op 28 juli.

Beach Food Festival
Zon, strand, live muziek en heerlijke hapjes!

Praktische informatie & kosten

Wilt u meer informatie over het Food Festival?
Neem dan contact op via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

Fotos

 

Leuke combinatie tips