Bezoek onze online surfshop

Introductiecursus kitesurfen

Inhoud

Introductiecursus kitesurfen

Natural High presents: A look inside!
Neem een kijkje binnen Natural High!

Introductiecursus kosten: € 95,- p.p. Duur: 3 uur, dit is één lesblok
Voor de mensen die nog twijfelen of ze kitesurfen leuk vinden hebben we de introductiecursus. In deze les van drie uur staat plezier centraal en gaan we nog niet alle theorie behandelen. We beginnen op het strand waar we in één uur de belangrijkste basis van het vliegeren aanleren. Na het landprogramma gaan we het water in om te kiten.

Let op, na de introductiecursus kan je nog niet zelfstandig het water op. Wanneer de introductiecursus goed is bevallen kan de cursus omgeboekt worden naar een volledige basiscurus of tweedaagse cursus. Je kan dan instromen in blok 2 en hoef je voor blok 1 niet te betalen.

Blok 1

  • Wat is het windvenster?
  • Waar bevinden zich de neutrale- en krachtzones?
  • Hoe werken de veiligheidssystemen?
  • Hoe positioneer ik mijn lichaam ten opzichte van de kite?
  • Hoe laat ik mijn kite op en hoe land ik hem?
  • Vliegen zonder en met trapeze.
  • Vliegoefeningen op het land en in het water.

LESGARANTIE

De dag voor de cursus zullen wij contact met je opnemen om de weersvoorspellingen te bespreken. Bij twijfelachtige wind maken we in overleg met jou een beslissing, zo garanderen wij de lessen in de juiste omstandigheden.

Certificaat

Aan het eind van de dag evalueer je samen met je instructeur hoe de cursus is verlopen. Vervolgens ontvang je een certificaat van het VDWS waarmee je level wordt weergeven. Hiermee kun je aantonen dat je bij een erkende school bent opgeleid.

Student care:

Heb jij een basiscursus bij ons gevolgd maar heb je nog niet genoeg vertrouwen om zelfstandig het water op te gaan? Ga dan nu snel naar onze student care pagina.

MEER INFORMATIE OF DIRECT BOEKEN

Wil je meer informatie ontvangen over onze basiscursus kitesurfen op de Brouwersdam in Zeeland of misschien wel direct je cursus boeken? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 06 – 21 52 44 47
E-mail: kiteschool@natural-high.nl

fotos

 

lunch

lunch

Vervolgcursus kitesurfen

Vervolgcursus kitesurfen

cadeaubon

cadeaubon

Bijkomen op het terras

Bijkomen op het terras

Leuke combinatie tips