Besuche unseren Online Surfshop

Clinic arrangementen

Clinic arrangement

Een weekje op vakantie of een weekendje weg in de buurt van Beachclub Natural High? En wil je graag een keertje blokarten, maar lijkt het kitebuggyen je ook erg leuk? Dan is het Clinic arrangement wellicht interessant. Met dit arrangement kan je binnen een week 2 Clinics volgen tegen een arrangementsprijs van € 60,-. Zo zou je bijvoorbeeld op zaterdag kunnen blokarten en op zondag kunnen kitebuggyen. Of verdeeld over de week de 2 Clinics verspreiden. Op die manier kan je allebei deze Clinics volgen op een dag en tijdstip dat jou het beste uitkomt. Wil je blokarten of kitebuggyen combineren met de Clinic suppen of de Clinic beachyoga? Ook dan kunnen we een leuk tarief met je afspreken.

 

Klimbos & Clinics

Voor alle sportievelingen hebben we een speciaal clinic arrangement. Volg een Clinic kitebuggyen, blokarten of suppen bij ons en ga lekker klimmen bij het Klimbos de Zeeuwse Helden!

Clinic & Klimbos: € 45 euro
Duur van de clinic = 2 uur
Duur van het Klimbos = max 2,5 uur

combiticket_geensnij-1

Meer informatie of direct boeken

Wil je meer informatie over het Clinic arrangementen of misschien wel direct boeken? Vul dan ons aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 06 – 29 07 91 22
E-mail: clinics@natural-high.nl

lunchen

lunchen

Shoppen

Shoppen

cadeaubon

cadeaubon

Verhuur

Verhuur

schöne Ideen zum kombinieren