Bezoek onze online surfshop

Golfsurfkampen

Golfsurfkampen bij Natural High

https://www.youtube.com/watch?v=hgYCoSWFMh8&feature=youtu.be
Natural High presents: NH-Surfcamps
Surfkampen voor avontuur, plezier en nieuwe vrienden!

Als een echte surfdude een voor een golven pakken met je vriendjes of vriendinnetjes? Dat kan bij Natural High! Tijdens de zomervakantie kan iedereen vanaf 10 t/m 16 jaar komen golfsurfen bij onze surfkampen. Nog geen ervaring? Dat is helemaal geen probleem. Onze ervaren instructeurs zijn opgeleid om mensen van ieder niveau te begeleiden tijdens het surfen.

Hoeveel surfles krijg je tijdens de golfsurfkampen

Tijdens het kamp zul je 20 uur rondom het water doorbrengen met het surfboard. Aan het begin zal de theorie behandeld worden en daarna is het tijd voor actie! Gedurende de week zullen de instructeurs jullie de benodigde tips geven, zodat jullie aan het eind van de week als echte pro’s met een welverdiend surfcertificaat naar huis gaan.

Locatie

Een van de beste golfsurfspots van Nederland bevindt zich in Ouddorp. Als goede warming up zullen we met de gehele groep vanaf het NH-surfcamp hier naartoe fietsen. Wanneer we op locatie aankomen zullen we, voordat we het water trotseren, onze wetsuits aandoen.

Certificaat

Aan het eind van de week zullen de kinderen een persoonlijk certificaat meekrijgen, waarop het behaalde niveau staat weergegeven. Met dit bewijs kunnen ze de volgende keer laten zien hoe goed ze zijn om spullen te huren of een vervolgles te boeken.

Back-up activiteit

Aangezien we golven nodig hebben om te surfen, zijn we afhankelijk van de weergoden. Hierdoor hebben we altijd het risico dat er geen golven zijn. Om toch nog lekker actief bezig te zijn hebben we back up activiteiten. Denk hierbij aan mountainbiken, kitebuggyen, suppen etc. Voor meer informatie kun je op de pagina van onze back up activiteiten kijken.

Dagprogramma

Overdag zal er natuurlijk veel gesurft worden op de daarvoor bestemde locatie. Aan het einde van de middag zullen we als groep weer teruggaan naar de camping. Op deze camping slapen ook de deelnemers van het kitesurfkamp. Het avondprogramma en ochtendprogramma voeren we daarom uit als één groep uit.

Meer informatie over kosten en data vind je op de pagina Data & Prijzen

Contactgegevens

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de NH-surfcamps neem dan contact op met onze kampmanager via:

Telefoonnummer: +31 6 41 35 44 89 | 0187 72 39 26
E-mail: surfkampen@natural-high.nl

 

Leuke combinatie tips