Powerkiten

Inhoud

Powerkiten op het strand

Powerkiten is een uitdagende sport die voor iedereen toegankelijk is. Op ons strand, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland, hebben we allerlei soorten bestuurbare vliegers en gaan je hiermee wegwijs maken. Van kleine ‘lieve’ vliegertjes die makkelijk zijn te besturen, tot vliegers van vele vierkante meters die enorme krachten kunnen ontwikkelen. Wij hebben voor iedereen een vlieger op maat.

Powerkiten als groepsactiviteit

De groep bestaat uit minimaal 10 personen. Na een korte uitleg gaan jullie meteen aan de slag met de vlieger. Het controleren van de powerkite en beheersen van deze krachten is een uitdaging die is gebaseerd op techniek en niet op kracht, zoals vele mensen denken. Ons team van gepassioneerde instructeurs lukt het een ieder te betrekken in dit krachtenspel en controle te laten verkrijgen over de vlieger.

Powerkiten voor individuen en groepen kleiner dan 10 personen

Voor individuen en kleinere groepen bieden we powerkiten aan als onderdeel van de Clinic kitebuggyen. Kijk daarvoor bij onze Clinics.

Powerkiten combineren 


Powerkiten is uitermate geschikt om te combineren met één van onze andere groepsactiviteiten. ‘s Ochtends powerkiten en ’s middags blokarten, kitebuggyen, beachgolf, of een beachchallenge. Om de dag compleet te maken kan je kiezen voor een heerlijk lunchbuffet en/of zomerse bbq in onze Beachclub

Meer informatie, een offerte of direct boeken

Prijzen zijn afhankelijk van de groepsgrootte en de duur van het programma. Wil je meer informatie over powerkiten op ons strand op de grens van Zeeland en Zuid-Holland, of misschien wel direct boeken? Vul dan ons aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

fotos
Instructions
Get it up
Jump!
Powerkite
Hakken in het zand
Hou vast!
Feel the power
Yes!
Its fun

videos

Video van onze groepsactiviteiten (waaronder powerkiten):

 

Recensies

Geef hier je beoordeling


Submit your review
* Required Field

 

Kitesurfkampen voor gevorderden

Dit keer een blogbericht van onze kiteschoolmanager Koen Molkenboer, die schrijft over het ontstaan van een programma voor kitesurkampen voor gevorderden. Toen ik 12...Lees meer