Bezoek onze online surfshop

Surfkampen

Surfkampen bij Natural High

https://www.youtube.com/watch?v=hgYCoSWFMh8&feature=youtu.be
Natural High presents: NH-Surfcamps
Surfkampen voor avontuur, plezier en nieuwe vrienden!

Nog geen plannen deze zomer? Kom naar een van de Natural High Surfcamps! Op onze thuisbasis, de Brouwersdam,  kunnen jongens en meisjes vanaf 10 t/m 16 jaar een week lang kitesurfen of golfsurfen. Heb je nog nooit een surfboard in je handen gehad? Of kite je al lang en wil je je skills verder verbeteren? Het maakt niet uit welk niveau je hebt, iedereen is welkom!

Surfkamp kitesurfen

Natural High en kiten gaan hand in hand. Al bijna 20 jaar geven we les in kitesurfen, en een zomerkamp dat helemaal om deze sport draait mag natuurlijk niet ontbreken! Zowel beginnende als ervaren kiters kunnen zich aanmelden. Onze professionele begeleiders zorgen ervoor dat ieder kind op zijn of haar eigen niveau start. Aan het eind van de week zijn jullie pro’s! Kijk voor meer informatie op onze kitesurfkampen pagina.

Surfkamp golfsurfen

Het enige wat je nodig hebt om te kunnen golfsurfen is een surfpak en een board. Met deze uitrusting ga je de golven trotseren. Ouddorp heeft een van de beste beginners spots van Nederland. We hebben vaak ideale omstandigheden om je kennis te laten maken met deze sport. Verspreid over de week krijg je surfles van ervaren instructeurs die je de leukste week van de zomer te bezorgen! Kijk voor meer informatie op onze golfsurfkampen pagina.

Alternatieve activiteiten

De Nederlandse kust staat bekend om zijn windzekerheid. Deze wind hebben we nodig om te kitesurfen en creëert ook de golven waarop we surfen. Helaas is er altijd een risico dat er geen wind of golven zijn. Wanneer dit het geval is gaan we natuurlijk niet stil zitten, maar bieden we alternatieve activiteiten aan om jullie lekker sportief bezig te laten zijn.

Meer informatie over kosten en data vind je op de pagina Data & Prijzen

Contactgegevens

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de NH-Surfcamps neem dan contact op met onze kampmanager via:

Telefoonnummer: +31 6 41 35 44 89 | 0187 72 39 26
E-mail: surfkampen@natural-high.nl

 

 

Leuke combinatie tips