Bezoek onze online surfshop

Golfsurfen

Golfsurfles in Zeeland

Op een zomerse dag heerlijk op je surfplank wachten op de juiste golf. Na een paar mooie golven rust je uit achter de branding en kijk je naar je vrienden die de ene na de andere golf pakken. Golfsurfen is een unieke watersport die niet meer weg te denken is uit Nederland. Met name Zeeland heeft prachtige surfstranden voor beginners. Een perfecte spot voor golfsurfles bevindt zich in Ouddorp. Dit is op steenworp afstand van de Brouwersdam, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland.

Basiscursus golfsurfles

De lessen starten bij Natural High. Vanaf daar rijden wij, volledig in stijl, met onze surfbus naar de les locatie. Deze surfsafari-rit duurt zo’n 10 minuten. In deze bus passen 8 cursisten en een instructeur. Een ervaren instructeur zal de gehele cursus begeleiden. Hij zal beginnen met een korte uitleg voordat het echte werk gaat beginnen. In deze uitleg komt alles naar voren, denk hierbij aan veiligheidsinstructies tot en met de juiste golf zoeken. Golfsurfen duurt 3 uur en kost € 40,-.

Lesinhoud

De les bestaat uit twee delen, in het eerste deel wordt de basis van golven uitgelegd en hoe je liggend op je surfboard een golf kan pakken. Wanneer iedereen dat onder de knie heeft gaan we door naar het tweede deel van de les, het opstaan op je surfboard.

Deel 1

  • Hoe houdt je je board vast?
  • Hoe rem je?
  • Hoe ga je veilig van je board af?
  • Wat is de prone surfhouding?
  • Wat doe je in gevaarlijke situaties.

Deel 2

  • Waar moet je je leash aan vasthouden?
  • Hoe moet je peddelen?
  • Hoe spring je goed je surfboard op?
 Surfboard huren

Heb je al ervaring met surfen? Bij Natural High kan je ook surfboards huren! Voor meer informatie verwijzen wij jou graag door naar de verhuur pagina.

Certificaat

Aan het eind van de cursus volgt nog een kleine evaluatie met de instructeur. Hierna krijgen alle deelnemers een certificaat.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze golfsurf lessen? Neem dan contact op via:

Telefoonnummer: 0187 – 723926
E-mail: golfsurf@natural-high.nl

Leuke combinatie tips