Bezoek onze online surfshop

Clinic beachyoga

Inhoud

Clinic Beachyoga

Events bij Natural High
Leer meer over de activiteiten bij Natural High

Natural High bied in samenwerking met Yogastudio Ouddorp, Clinics ‘Beach Yoga’. Een uitgebreid programma met heel veel yoga op verschillende dagen en tijdstippen. Yoga is al lang geen trend meer, maar een lifestyle. Nu heb je de kans om yoga op het strand te ervaren, met de wind door je haren, het zonnetje op je gezicht en je voeten in het zand! Yoga maakt je lichaam leniger en soepeler en versterkt de spieren.

Zondag’s
Ondertussen een begrip op het Ouddorpse strand! Elke zondag in de maand juli & augustus om 10.00 uur verzamelen we bij de Boeddha naast de oprit voor een yoga les op het strand, ter plekke kunt u betalen € 8,- aan de docente.

Yoga programma
Daarnaast zijn er wekelijks diverse yoga docenten en nieuwe uitdagende stijlen zoals BoxingYoga, Acro Yoga, SUP yoga en nog veel meer. Ook voor het wekelijkse yoga programma geldt er een vrije inloop. Aanmelden aan de balie in de Flightzone.
Klik hier voor het volledige programma.

Door het heerlijke nazomer weer wordt er zondag 18 september om 10 uur een Beach Yoga les gegeven.

MEER INFORMATIE OF DIRECT BOEKEN

Voor inschrijven of meer informatie kan je bellen met Bellatrix:  06 – 42349972 of mailen naar info@yogastudioouddorp.nl. Kijk voor meer informatie over de yogadocente op www.yogastudioouddorp.nl

fotos

 

lunchen

lunchen

Shoppen

Shoppen

priveles kitesurfen

priveles kitesurfen

cadeaubon

cadeaubon

Leuke combinatie tips