Bezoek onze online surfshop

Clinic blokarten

Inhoud

Blokarten (strandzeilen)

Events bij Natural High
Leer meer over de activiteiten bij Natural High

Ook in de winter is het prima kitebuggyen op het Noordzeestrand. Het harde en verlaten strand maken een perfecte rijbaan en de scherpe wind zorgt voor de druk op de vlieger, zodat je lekker heen en weer kan scheuren. Je moet jezelf wel even goed inpakken, maar als je eenmaal in de weer bent op het strand is het prima toeven. Als je lekker bent uitgewaaid, kan je weer opwarmen bij de haard in onze Beachclub en genieten van een warme chocomel of een broodje Unox.

Bekijk de tijden van de Clinics de komende (winter)periode.

Blokarten in de winter? Juist in de winter! Het harde en verlaten strand en de scherpe wind zijn perfecte omstandigheden om heerlijk over het strand te scheuren. Je moet je natuurlijk wel eventjes goed warm aankleden, maar juist in de winter heb je alle ruimte om jezelf helemaal uit te leven op het strand. Als je lekker uitgewaaid bent, kun je weer opwarmen in onze knusse Beachlub met een warme chocomel of een broodje Unox.

In de kerstvakantie kun je ook glowkarten: blokarten in het donker met speciale verlichting. Een unieke en spannende ervaring!

Bekijk de tijden van de Clinics de komende (winter)periode.

Blokarten (ook wel strandzeilen genoemd) staat garant voor actie en avontuur en is voor iedereen toegankelijk! Onder begeleiding van onze professionele instructeurs, rijdt iedereen binnen no-time heen en weer over ons strand aan de Brouwersdam in Ouddorp, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Liggend, vlak boven de grond, bestuur je de Blokart en scheer je over het strand. De Blokart staat bekend om zijn wendbaarheid en acceleratie. Blokarten is geschikt voor jong en oud, en is gemakkelijk onder de knie te krijgen.

Blokarten bij Natural High
Leer meer over blokarten

Blokarten voor individuen en groepen kleiner dan 10 personen

Voor kleine groepjes en individuen bieden we de Clinic blokarten: je wordt ingedeeld bij een groep met andere personen. We beginnen met een stukje theorie over het blokarten / strandzeilen, waarin wordt uitgelegd hoe je snelheid moet maken, af kan remmen en keren. Na een korte inleiding rijden de eerste Blokarts al direct heen en weer. Je deelt de blokart met 1 ander persoon, zodat je elkaar kunt helpen en omstebeurt even bij kan komen. Blokarten is makkelijk te leren: je rijdt binnen tien minuten als een ervaren strandzeiler over ons strand. De Clinic blokarten duurt 2 uur en kost € 35,-. Bekijk hier de tijden waarop de Clinics worden aangeboden.

Blokarten als groepsactiviteit

De groep bestaat uit minimaal 10 personen. In ons programma brengen wij je de basis van het blokarten bij. Tijdens het programma leren we iedereen sneller rijden, de kart trimmen, bochten draaien en meer. Indien gewenst wordt het programma afgesloten met een spannende wedstrijd, waarin iedereen zijn kwaliteiten kan bewijzen. Jullie krijgen 1 Blokart per 2 tot 3 personen, zodat je elkaar kan helpen en aanmoedigen. Prijzen van blokarten voor groepen zijn afhankelijk van de groepsgrootte en de duur van het programma. Kijk voor meer informatie bij onze groepsuitjes.

Blokart huren

Al ervaring met blokarten? Dan is het ook mogelijk om een blokart te huren. Kijk daarvoor bij onze verhuurmogelijkheden.

Ben jij de Max Verstappen van de Blokart? Deze winter organiseren we blokartraces! Kijk voor meer informatie op onze acties pagina.

Meer informatie, een offerte of direct boeken

Voor meer informatie over blokarten / strandzeilen op ons strand aan de Brouwersdam in Ouddorp, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland, vul geheel vrijblijvend ons aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 06 – 29 07 91 22
E-mail: clinics@natural-high.nl

fotos

 

Verhuur

Verhuur

shoppen

Shoppen

lunchen

lunchen

2 daagse cursus kitesurfen

2 daagse cursus kitesurfen

Leuke combinatie tips