Bezoek onze online surfshop

Acties

 

Acties

Natural High Zandzeiler Challenge! (t/m 25 februari)

Sterke winden, lege stranden en harde zandcondities, het perfecte moment voor een Zandzeiler Challenge! Deze winter wordt er tijdens de clinics een zandzeilrace gehouden. Het moment om te laten zien dat je de snelste coureur van de zandzeiler bent! Natuurlijk is een race niet zonder een prijs, de clinic winnaars verdienen een heerlijke kop chocolade melk, koffie of thee. De snelste clinic tijden gaan mee in  het zandzeiler winterklassement*. De snelste coureur van de winter mag een jaar lang gratis een Zandzeiler huren!

Ben jij de Max Verstappen van de Zandzeiler? Laat het ons zien en deel mee aan onze winter clinics!

*Het parcour is voorafgaand de winter bepaald. Iedereen rijdt dezelfde rondjes op een vastgestelde locatie. Helaas ben je altijd afhankelijk van verschillende zand- en windcondities. De snelste tijd zal waarschijnlijk gereden worden tijdens de beste omstandigheden. Houd daarom de wind- en weersomstandigheden goed in de gaten!

Natural High Zandzeiler Challenge!
Ben jij de Max Verstappen van de zandzeiler?

Glowkart event! (blokarten by night!) Kerstvakantie (27-12 t/m 30-12)

In de kerstvakantie (25-12 t/m 7-1) organiseren wij Natural High een glowkart event! Tijdens dit event kan je Blokarten in het donker. Maak je avond compleet met een heerlijke gluhwein, chocomel en/of iets lekker te eten. De datum blijft nog even geheim en maken we 3 dagen van te voren bekend. Houd onze Facebook in de gaten!

Leuke combinatie tips