Bezoek onze online surfshop

Strand yoga

Inhoud

Yoga op het strand

Events bij Natural High
Leer meer over de activiteiten bij Natural High

De dag ontspannen beginnen én als goede warming-up voor een programma op het strand of op het water! Yoga op het strand met de wind door je haren, het zonnetje in je gezicht en zand tussen je tenen. Tijdens deze yogales wordt het hele lichaam leniger en soepeler gemaakt. De houdingen versterken de spieren en worden uitgevoerd vanuit een innerlijke concentratie. Yoga op het strand als groepsactiviteit wordt aangeboden voor groepen vanaf 10 personen. Sinds dit jaar is het programma uitgebreid met diverse docenten stijlen zoals: Boxing Yoga, Acro Yoga en SUP Yoga. Kijk voor meer informatie op onze Clinic beachyoga pagina.

Beachyoga voor individuen en groepen kleiner dan 10 personen

In de maanden juli en augustus wordt bij Beachclub Natural High de Clinic beachyoga aangeboden voor individuen en kleine groepjes. Kijk voor meer informatie bij onze Clinics.

Yoga op het strand combineren

Beachyoga is uitermate geschikt om te combineren met één van onze andere activiteiten. ‘s Ochtends wakker worden door een ontspannende sessie beachyoga en ’s middags blokartenkitebuggyen of beachgolf. Om de dag compleet te maken kan je kiezen voor een heerlijk lunchbuffet en/of zomerse bbq in onze Beachclub.

Yoga op het water

Ben je dol op water en vind je yoga leuk?
Yoga is ook mogelijk in combinatie met een stand up paddle board. Samen met de instructeur ga je het water op. Eerst leer je hoe je met suppen, voordat je met de yoga oefeningen begint. De houdingen die normaal gesproken, op de yoga mat zo gemakkelijk zijn, beleef je op het board echt als een uitdaging. Het water zorgt ervoor dat het board voortdurend in beweging is, waardoor je hele lichaam actief betrokken is.  De clinic SUP Yoga is in juli en augustus op elke donderdag ochtend van 11.30-13.00 uur en gaat door bij minimaal 3 deelnemers.

Meer informatie, een offerte of direct boeken

De prijzen worden bepaald door de grootte van de groep en de duur van het programma. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen met een programmavoorstel op maat? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

fotos

 

powerkiten

Powerkiten

familieuitjes

familieuitjes

lunchen

lunchen

borrelen

Borrelen

Leuke combinatie tips