Bezoek onze online surfshop

Zomerkampen

Zomerkampen vol actie, avontuur en plezier!

https://www.youtube.com/watch?v=hgYCoSWFMh8&feature=youtu.be
Natural High presents: NH-Surfcamps
Surfkampen voor avontuur, plezier en nieuwe vrienden!

Ben jij tussen de 9 en 17 jaar (10 t/m 16 jaar) en wil jij leren surfen als een pro? Deze zomer biedt Natural High kite- en surfkampen aan op de Brouwersdam. De NH-Surfcamps vinden plaats tijdens de schoolvakanties in de maanden juli en augustus. De zomerkampen bij Natural High staan garant voor actie, avontuur en heel veel nieuwe vrienden maken.  Hebben wij jullie interesse gewekt? Lees dan snel verder!

Zomerkampen: Kitesurfen

Surfen over het water terwijl je wordt meegetrokken door een vlieger. Het gevoel is onbeschrijfelijk!  Tijdens deze week word je door professionele begeleiders opgeleid tot zelfstandige kitesurfers. Naast het kitesurfen zullen er tal van andere activiteiten georganiseerd worden om de kinderen de week van hun leven te bezorgen! Kijk voor meer informatie op onze kitesurfkampen pagina.

Zomerkampen: Golfsurfen

Het enige wat je nodig hebt om te kunnen golfsurfen is een surfpak en een board. Met deze uitrusting kun je de golven van Nederland trotseren. Ouddorp heeft een van de beste beginners spots van Nederland met vaak ideale omstandigheden om je kennis te laten maken met deze surfsport. Verspreid over de week krijg je surfles van ervaren instructeurs die je de leukste week van de zomer bezorgen! Kijk voor meer informatie op onze golfsurfkampen pagina.

Alternatieve activiteiten

De Nederlandse kust staat gelukkig bekend om zijn windzekerheid. Deze wind hebben we nodig om te kitesurfen en creëert ook de golven waarop we surfen. Helaas is er altijd een risico dat er geen wind of golven zijn. Wanneer dit het geval is gaan we natuurlijk niet stil zitten met jullie, maar bieden wij alternatieve activiteiten aan om lekker sportief bezig te laten zijn.

Meer informatie over kosten en data vind je op de pagina Data & Prijzen

Contactgegevens

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de NH-Surfcamps neem dan contact op met onze kampmanager via: Telefoonnummer: +31 6 41 35 44 89 | 0187 72 39 26 E-mail: surfkampen@natural-high.nl

Leuke combinatie tips