Bezoek onze online surfshop

Verzekering & Veiligheid

Verzekering

De deelnemer dient in het bezit te zijn van een reisverzekering. Dit moet vooraf geregeld worden, zodat de documentatie op de eerste dag van het kamp kan worden ingeleverd tijdens het aanmelden.

Niet elke verzekering heeft een dekking voor watersporten. Het is mogelijk om een kortlopende reisverzekering in combinatie met een annuleringverzekering aan te schaffen voor een week. Als u al voor uw kind een doorlopende reisverzekering heeft lopen, ga dan na bij uw reisverzekering of uw kind ook gedekt is voor watersporten. Deze verzekering is handig om af te sluiten i.v.m. ziektes en andere ongevallen.

Veiligheid

Veiligheid is het belangrijkste aspect als het gaat om sportieve activiteiten met kinderen. NH-Surfcamps werkt uitsluitend met gecertificeerde instructeurs die een uitgebreide opleiding hebben doorlopen. Daarnaast zijn ten allen tijden EHBO’ers aanwezig. Om de veiligheid extra te waarborgen hebben wij een maximum van 10 deelnemers per instructeur tijdens een activiteit. Naast de instructeur is de kampmanager ook altijd aanwezig. Aan de hand van deze werkwijze willen wij een zo veilig mogelijk milieu creëren, waar kinderen zich kunnen ontplooien tijdens onze activiteiten.

Bij aankomst dienen de deelnemers en ouders zich in te schrijven, hiermee gaan zij akkoord met de voorwaarden van onze activiteiten. Eventuele blessures of andere informatie van belang bij deelname dient tijdens de inschrijving te worden vermeld. Zo kunnen wij extra rekening houden met uw kind. Ook dient u, als ouder, te bevestigen dat de deelnemer in bezit is van zijn of haar zwemdiploma.

 

Contactgegevens

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de NH-surfcamps neem dan contact op met onze kampmanager via:

Telefoonnummer: +31 6 41 35 44 89 | 0187 72 39 26
E-mail: surfkampen@natural-high.nl

Leuke combinatie tips