Contact

Special winter offer!

[tab:Inhoud]

Center Parcs Port Zélande Huiskamersessie & Natural High Strandsessies

Op zoek naar een originele vergaderlocatie in huislijke sfeer? Center Parcs Port Zélande en Beach Club Natural High bieden: vergaderen voor de open haard in combinatie met uitwaaien aan de Brouwersdam.

De Huiskamersessie:

U heeft 2 dagen de beschikking over een 12-persoonscottage waar alle gemakken van een vergaderzaal te vinden zijn, maar dan in een huiselijke sfeer. Zo zijn de cottages onder andere uitgerust met een 40” flatscreen TV die u kunt aansluiten op uw laptop. De cottage biedt diverse mogelijkheden om te vergaderen; aan de keukentafel, op de loungebanken of in de open lucht op het terras.

Daarnaast zijn er diverse vergaderbreakmogelijkheden in de cottage. Wat dacht u van tafelvoetballen, gebruik maken van 1 van de twee inpandige sauna’s of spelletjes spelen op de Play Station 3.

De Strandsessies:

Naast de breaks in de cottage is het ook mogelijk om als vergaderbreak lekker uit te gaan waaien op het strand bij Beach Club Natural High op 5 minuten rijden/15 minuten wandelen vanaf de Cottage. Er is een mogelijkheid om te powerkiten en/of te blokarten.

Powerkiten
Tijdens het powerkiten vlieg je met veel verschillende soorten vliegers. Van kleine ‘lieve’ vliegertjes, tot vliegers van vele vierkante meters die krachten kunnen ontwikkelen waarvan jullie nog geen weet hebben. Het controleren van de vlieger en beheersen van deze krachten is een uitdaging en is gebaseerd op techniek en niet op kracht.

Blokarten
Na een klein stukje theorie, beginnen we met de basis: rechtuit rijden en remmen. Daarna komen de verschillende bochten aan bod. Al snel heeft iedereen de kick van het blokarten onder de knie.

*voor blokarten is minimaal windkracht 3 benodigd. Wanneer dit op de betreffende datum niet het geval is, wordt in overleg een alternatief programma ingezet.

Arrangementen Kosten
 2-Daagse Huiskamersessie  € 400,-
 2-Daagse Huiskamersessie met powerkiten  € 650,-
 2-Daagse Huiskamersessie met blokarten  € 750,-
 2-Daagse Huiskamersessie met powerkiten en blokarten  € 1000,-

Geen zin om zelf boodschappen te doen voor ontbijt, lunch of diner?
Het is ook mogelijk om het ontbijt, lunch en diner op aanvraag te laten verzorgen door Center Parcs. Alles wat u nodig heeft, wordt bij uw cottage afgeleverd. Bijvoorbeeld een Fun Cooking Pakket; alles om een avondje te gourmetten, steengrillen, barbecueën of fonduen.
Een lunch of diner kan ook gereserveerd worden in Beachclub Natural High. Kijk voor de mogelijkheden op de pagina arrangementen.

Praktische Informatie

  • De actieprijs geldt van 25 januari 2016 tot en met 24 maart 2016, met uitzondering van de vakanties. Op maandag is de cottage beschikbaar vanaf 15.00 uur en dinsdag tot en met donderdag vanaf 8.00 uur. Vertrektijden zijn op dinsdag tot en met donderdag 22.00 uur en op vrijdag 10.00 uur
  • Het aanbod is geldig op basis van beschikbaarheid
  • Het aanbod is niet geldig voor reeds gemaakte boekingen
  • Het aanbod is exclusief € 2,13 toeristenbelasting per persoon
  • Het aanbod is exclusief consumpties.
  • Het arrangement is voor maximaal 12 personen per cottage te boeken

Wilt je meer informatie? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

[tab:Fotos]

Leuke combinatie tips