fbpx
Contact

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over de Beachclub

Kunnen we een tafel reserveren?
Binnen, in ons restaurant, kan je altijd een tafel reserveren. Buiten, op ons terras, is dat helaas niet mogelijk. Lunches, brunches, buffetten en barbecues kunnen worden gereserveerd voor groepen vanaf 10 personen. Deze dienen wel (1 dag) van te voren te worden vastgelegd.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?
Je kunt er voor kiezen met contant geld, een pinpas of met een creditcard af te rekenen. Creditcard betalingen zijn met een toeslag.

Mogen er honden binnen in de Beachclub?
Honden zijn toegestaan in de Beachclub, mits aangelijnd. Wij stellen het het uiteraard wel op prijs als je in de gaten houdt dat de hond anderen mensen niet tot last is.

Wat zijn de openingstijden?
Onze openingstijden kunnen variëren. Bekijk meer informatie bij het actuele overzicht van onze openingstijden. Onze sluitingstijden hangen altijd af van de drukte van het moment.

Is de Beachclub rolstoelvriendelijk?
Onze Beachclub is rolstoelvriendelijk. Bij de entree is een helpende hand wel zo handig, omdat de opgang naar de ingang vrij stijl is. Wij beschikken over een strandrolstoel. Deze is gratis te gebruiken voor onze gasten.

Is er voldoende parkeergelegenheid bij de Beachclub?
Er zijn ruim voldoende gratis parkeerplekken vlakbij de Beachclub. Direct aan de Brouwersdam kan je altijd een plekje uitkiezen om je auto te parkeren. Meteen achter de duindoorgang (doorgang 16) vind je onze Beachclub.

Zijn meegebrachte consumpties toegestaan?
Het is niet toegestaan eigen drink- en/of etenswaren te nuttigen in de Beachclub of op ons terras. Wij hebben een uitgebreide menukaart zodat je niks te kort zult komen.

Kan er rekening gehouden worden met allergieën / dieetwensen?
Tot op zekere hoogte kunnen we rekening houden met speciale wensen in verband met dieëten en allergiën. Ons personeel zal je graag te woord staan over de mogelijkheden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 25
E-mail: beachclub@natural-high.nl

Leuke combinatie tips