Contact

Home » Berichten » Dit keer gooien we het over een andere boeg!

Dit keer gooien we het over een andere boeg!

02-10-2017 •

Het was weer een fantastisch seizoen!

 

Om te vieren dat we zo’n tof seizoen gehad hebben is 28 oktober de End of Season party! Dit jaar doen we het net even anders dan de voorgaande party’s. In de Beachclub wordt de DJ ingeruild voor twee vette bands.

 

Uiteraard zal de surfband White Mozes aanwezig zijn. Deze band kan inmiddels wel de Natural High huisband genoemd worden. De twee initiatief nemers Philip Snijders en Jon Boontjes zijn zelf al jaren lang onderdeel van het instructeursteam van Natural High en zijn op het podium ook geen onbekende gast meer. Hoewel ze steeds meer eigen muziek maken weten ze iedereen vaak aan het dansen te krijgen met classic covers.

 

Naast White Mozes zal de Ouddorpse band Earwax spelen in de Beachclub, deze lokale helden weten elke zaal plat te krijgen met hun originele covers. Van hardcore tot lovesongs, tijdens deze avond word er allerlei muziek verEARWAXED.

 

Op de Flightzone zal DJ Ab van der Valk zorgen voor lekkere dans tunes zodat niemand stil hoeft te staan deze avond. Kortom dit feestje wil je niet missen voor dat het winterseizoen gaat beginnen! Koop hier je tickets.

Wees er snel bij want vol = vol!