Contact

Home » Berichten » Met collega’s je kerstborrel op het strand, hoe gezellig kan dat nou zijn?

Met collega’s je kerstborrel op het strand, hoe gezellig kan dat nou zijn?

31-10-2017 •

Misschien herken je het wel: een verlaten strand, waterkoud briesje, hard bevroren zand en een strakblauwe lucht. Toch ligt het vaak niet echt voor de hand in de winter het strand op te zoeken. Zonde, want in mijn ogen zijn er maar weinig momenten mooier dan het genieten van een doodstil strand op een mooie winterdag. Zo ontstond vorige winter het idee om iets met deze periode te doen, dit unieke gevoel van rust en bijzondere sfeer te delen.

Hoe leuk is het om op zo’n unieke locatie je kerstborrel te organiseren? Je zult waarschijnlijk wel weten dat in december en januari de zon al tussen half vijf en vijf uur onder gaat. Daar rekening mee houdend kun je dus bij aankomst met een ondergaande zon uitkijken over het uitgestrekte strand van de Brouwersdam. Dit terwijl je zelf op een sfeervol, verwarmd en gezellig verlicht terras met je collega’s staat te kletsen. Je handen opwarmend aan beker warme chocomel met slagroom of een glas glühwein.

Of je kiest ervoor om net als voorgaande jaren een verplicht kerstborreltje in de bedrijfskantine te doen. Laat je personeel maar kiezen.

Willen jullie een unieke sfeervolle kerst en/of nieuwjaarsborrel aan het strand? Boek dan snel een beachborrel via events@natural-high.nl