Contact

Home » Berichten » 8 juli Grand Opening: Surfshop & Surfschool Ouddorp Duin!

8 juli Grand Opening: Surfshop & Surfschool Ouddorp Duin!

28-06-2017 •

Kunnen jullie de tijd met de Natural High container nog herinneren? Voor de mensen die nog niet zo lang met Natural High bekend zijn kunnen het zich moeilijk voorstellen. In 2003 was er nog geen Beachclub of Flightzone. We hadden een vertrouwde container waar wij al onze zaken vanuit regelden.

Natural High is in de begin jaren ontstaan door de passie voor het surfen.  Als je aan Jörgen en Onno in 2003 had verteld dat Natural High nu één van de grootste boardsport centra van Nederland zou zijn dan zouden ze je voor gek verklaren.

Sterker nog, de heren hadden nooit gedacht dat het bedrijf zo groot zou worden. De onvoorwaardelijke passie voor het surfen heeft Natural High gemaakt tot wat het nu is.  Misschien denk je nu, allemaal leuk en aardig maar waar gaat dit verhaal heen…De SURFCONTAINER is terug!

Sinds 2 jaar geven wij golfsurfles bij Natural High. De Brouwersdam is de ideale kitesurflocatie, dit komt omdat er een zandbank verderop in zee ligt. De zandbank houdt alle branding en stroming tegen. Deze berg in het water loopt door tot aan de noordkant van de dam. Al deze zeestromingen monden uit op Ouddorp strand, dit zorgt voor ideale condities om te golfsurfen. Tot op heden pendelen we met onze surfbus naar de surflocatie. Een mooie rit door de prachtige omgeving. Een leuke rit maar logistiek was dit niet het meest efficiënt.
De ontwikkeling van het gebied Ouddorp Duin bood een nieuwe kans voor Natural High. Ouddorp Duin is het middelpunt van een nieuwe ontwikkellocatie. Hier bevinden veelzijdige centrumfaciliteiten die de gasten in alle gemakken kunnen voorzien en ontzorgen. Denk hierbij aan een supermarkt, restaurant maar ook een theater. Tevens zijn er diverse speelvoorzieningen in een ruig duinlandschap aangelegd met als hoogtepunt de Surfschool van Natural High.

De passie voor het golfsurfen gaat heel diep binnen Natural High en het park bood de kans om een golfsurfschool (zeecontainer!) te plaatsen dichtbij de surflocatie. Natural High heeft grootse plannen met de nieuwe surfschool. Naast het lesgeven aan de vakantiegangers willen wij graag de surfcommunity in Ouddorp vergroten. Het surfen vormt een leuke en educatieve manier om kinderen in beweging te brengen en bewust te maken hoe mooi de natuurlijke omgeving werkelijk is.

 

Naast een Surfschool komt er ook een nieuwe Surfshop op het park. De huidige Surfshop voldeed qua opslag niet meer aan onze eisen. Mede hierom bood het park de perfecte optie om nog een surfshop te starten in de omgeving. In deze Surfshop doen we het net even anders, verwacht dan ook niet hetzelfde assortiment.  De kernwaarden van Natural High zijn naast  passie voor het surfen ook heel erg gericht op de liefde van natuur en omgeving. Het behoud van de omgeving is dan ook zeer belangrijk in alles wat wij doen en laten. In Surfshop Ouddorp Duin zullen we dan ook naast Quiksilver enRoxy de focus leggen op Duurzame en natuur bewuste merken. Denk hierbij aan Patagonia, Teva en Mizu.

8 juli open dag Ouddorp Duin

Om dit succes te vieren organiseert Natural High zaterdag 8 juli de Grand Opening van de Nieuwe Surfshop en Surfschool te Ouddorp Duin. In de ochtend (10:00 t/m 12:00) geven wij in samenwerking met Roxy een women only Golfsurf clinic! In de middag organiseren wij nog een gratis surfles voor iedereen! Wil je graag meedoen? Zorg dan dat je op 8 juli verzamelt bij onze Surfshop!

Naast onze surflessen organiseert Ouddorp Duin allerlei activiteiten. Van theatershows t/m muziek en heerlijk eten, er is voor ieder wat wils.

Tot 8 juli!

Adres:

Westerweg 26
3253 LX Ouddorp