fbpx
Contact

Introductieles kitesurfen

Introductieles kitesurfen

Introductieles
kosten vanaf € 95,- p.p. Duur: 3 uur, dit is één lesblok
Voor de mensen die nog twijfelen of ze kitesurfen leuk vinden hebben we een speciale introductieles. In deze les van drie uur staat plezier centraal en gaan we nog niet te diep in op de theorie. We beginnen op het strand waar we in één uur de belangrijkste basis van het vliegeren aanleren. Na het landprogramma gaan we het water in om te kiten.

Let op, na de introductieles kan je nog niet zelfstandig het water op. Wanneer de introductiecursus goed is bevallen kan de cursus omgeboekt worden naar een volledige basiscurus of tweedaagse cursus. Je kan dan instromen in blok 2 en hoef je voor blok 1 niet te betalen.

 

Wat wordt er tijdens een introductieles kitesurfen behandeld?

Blok 1

  • Wat is het windvenster?
  • Waar bevinden zich de neutrale- en krachtzones?
  • Hoe werken de veiligheidssystemen?
  • Hoe positioneer ik mijn lichaam ten opzichte van de kite?
  • Hoe laat ik mijn kite op en hoe land ik hem?
  • Vliegen met 4-lijns trainerkite en trapeze
  • Vliegoefeningen op het land en in het water.

LESGARANTIE

De dag voor de cursus zullen wij contact met je opnemen om de weersvoorspellingen te bespreken. Bij twijfelachtige wind maken we in overleg met jou een beslissing, zo garanderen wij de lessen in de juiste omstandigheden.

Certificaat

Aan het eind van de dag evalueer je samen met je instructeur hoe de cursus is verlopen. Vervolgens ontvang je een certificaat van het VDWS waarmee je level wordt weergeven. Hiermee kun je aantonen dat je bij een erkende school bent opgeleid.

MEER INFORMATIE OF DIRECT BOEKEN

Wil je meer informatie ontvangen over onze basiscursus kitesurfen op de Brouwersdam in Zeeland of misschien wel direct je cursus boeken? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 72 39 26
E-mail: kiteschool@natural-high.nl

 

 

lunch

lunch

Vervolgcursus kitesurfen

Vervolgcursus kitesurfen

cadeaubon

cadeaubon

Bijkomen op het terras

Bijkomen op het terras

Leuke combinatie tips