fbpx
Contact

Golfsurfen voor groepen

Golfsurfen

Golfsurfen in Nederland? Wat veel mensen niet weten is dat de Noordzee een ideale plek is om golfsurfen te leren, het is een laagdrempelige activiteit waarbij iedereen op zijn eigen tempo progressie kan maken. Een ideale beginnersspot voor surfles bevindt zich in Ouddorp. Dit is op steenworp afstand van Natural High.

Golfsurfen als groepsactiviteit

De groep bestaat uit minimaal 8 personen. De activiteit zal vanuit Natural High starten en begeleid worden door een ervaren ISA instructeur. Eenmaal bij de bestemming aangekomen zal de instructeur je voorbereiden op het echte werk. Van alle ins en outs over veiligheid tot en met de eerste golf pakken, tijdens onze golfsurflessen komt alles aanbod.

Golfsurfen voor individuen en groepen kleiner dan 8 personen

Voor individuen en kleinere groepen bieden we ook golfsurfen aan. Kijk daarvoor op onze golfsurf pagina. Het is ook mogelijk om een surfboard te huren. Kijk daarvoor bij onze verhuurmogelijkheden.

Golfsurfen combineren

Golfsurfen is uitermate geschikt om te combineren met één van onze andere groepsactiviteiten. ’s Ochtends powerkiten of blokarten en ’s middags met z’n allen het water op voor actie in de golven. Om de dag compleet te maken voor kan je kiezen voor een heerlijke lunchbuffet en/of zomers bbq op het terras van onze Beachclub.

Meer informatie, een offerte of direct boeken

Prijzen zijn afhankelijk van de groepsgrootte en de duur van het programma. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of een programmavoorstel op maat:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

Leuke combinatie tips