fbpx
Contact

Natural Highland Games

Natural Highland Games voor groepen

De Highland Games mogen dan al een eeuwenoude traditie zijn, ook nu nog staan ze symbool voor actief vermaak met hoog amusementsgehalte. Alleen dan niet in de Schotse Hooglanden maar juist onder NAP op het strand van de Brouwersdam bij Natural High. Heerlijk om aan deel te nemen; fascinerend om naar te kijken. Tijdens een actief programma strijden de “clans” om méér dan alleen de eer. Gestoken in kilts nemen de teams het als heldhaftige strijders tegen elkaar op. Natuurlijk zijn de games geschikt voor iedereen.

NATURAL HIGHLAND GAMES: PROGRAMMA OP MAAT

De Natural Highland Games zijn uitstekend geschikt als teamevent. Deze activiteit gaat voor teambuilding, communicatie en vooral fun! Het competitieve element met spellen zoals: kettlebel werpen, kayak-slepen, wetsuit-hangen en raft-kantelen zorgt voor een sterk groepsgevoel. Met de verschillende activiteiten streven we naar een maximale betrokkenheid van alle deelnemers. Fysieke opdrachten worden daarom afgewisseld met niet-fysieke proeven. De intensiteit van het programma kan worden aangepast aan de sportiviteit van de deelnemers, zodat iedereen een gezellig en ontspannen groepsgevoel beleeft.

NATURAL HIGHLAND GAMES COMBINEREN

De activiteit ‘Natural Highland Games’ is perfect te combineren met andere groepsactiviteiten in een dagprogramma. ‘s Ochtends de spieren losgooien met yoga op het strand of powerkiten en ’s middags een actieve Natural Highland Games. Om de dag compleet te maken kan je een keuze maken uit één van onze vele horeca arrangementen zoals een gezonde lunch of een overheerlijke barbecue in onze Beachclub.

MEER INFORMATIE, EEN OFFERTE OF DIRECT BOEKEN

Voor meer informatie over blokarten /strandzeilen op ons strand in op de grens van Zeeland en Zuid-Holland, vul geheel vrijblijvend ons aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

 

Leuke combinatie tips