fbpx
Contact

Kajakken

Kajakken in de Noordzee

https://www.youtube.com/watch?v=9RHvcXVeMEM
Events bij Natural High
Leer meer over de activiteiten bij Natural High

Heerlijk peddelen in de Noordzee op een sit-on-top kajak. De groep bestaat uit minimaal 10 personen en iedereen krijgt zijn eigen kajak. Je kunt kiezen om met de groep een ontspannen kajaktour in te zetten, maar er kunnen ook verschillende teambuilding- of competitieprogramma’s worden toegepast. Als er voldoende golven staan, kan je proberen de branding te bevaren… Bij het kajakken staan avontuur, gezelligheid, doorzettingsvermogen en ontspanning centraal.

Kajakken combineren

Om een compleet dagprogramma in elkaar te zetten is het leuk om kajakken te combineren met een andere groepsactiviteit. ’s Ochtends blokarten of kitebuggyen en in de middag met de groep het water op voor een leuke peddeltocht in de kajak. Tussen de middag bieden we de keuze uit verschillende lunches en als afsluiter kan je kiezen voor een gezellige barbecue op het terras.

Kajak huren

Met een kleinere groep of individueel kan je bij ons ook kajaks huren. Kijk daarvoor bij onze verhuurmogelijkheden.

Meer informatie, een offerte of direct boeken

De prijzen worden bepaald door de grootte van de groep en de duur van het programma. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen met een programmavoorstel op maat? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

 

Suppen

Suppen

lunchen

lunchen

raften

raften

borrelen in onze beachclub

borrelen in onze beachclub

Leuke combinatie tips