fbpx
Contact

Kitesurfen voor groepen

Kitesurfen voor groepen

https://www.youtube.com/watch?v=xT90tELi7N0
Natural High presents: A look inside!
Neem een kijkje binnen Natural High!

De kracht die de kite kan ontwikkelen, de vrijheid die je ervaart met het board onder je voeten, het speelse gemak waarmee je de sport onder de knie krijgt, maken kitesurfen tot…. de Sport van de 21ste eeuw! Het principe is heel simpel: gebruik een vlieger om mee te surfen. We gaan met een grote krachtige waterherstartbare vlieger surfen op een board op het water. Dit doe je onder begeleiding van doorgewinterde instructeurs. De groep bestaat uit minimaal 10 personen, de cursisten worden ingedeeld in kleine groepjes.

Het programma van kitesurfen voor groepen

Voor groepen biedt Natural High een speciale clinic kitesurfen. Deze clinic is grotendeels gelijk aan onze basiscursus, maar de nadruk ligt meer op fun. In kleine groepjes leren wij iedereen de basis van het kitesurfen. Na een introductie op het strand, trekken we wetsuits aan om deze oefeningen ook in het water onder de knie te krijgen. Dit heet bodydraggen, en is zelfs voor gevorderde kiters nog steeds een heerlijk gevoel.

Kitesurfles voor individuen

Kijk voor individuele kitesurflessen en voor kleinere groepjes bij onze kitesurfschool. Wij bieden diverse kitesurfcursussen aan op verschillende niveau’s.

Meer informatie, een offerte of direct boeken

Prijzen zijn afhankelijk van de groepsgrootte en de duur van het programma. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of een programmavoorstel op maat:
Telefoonnummer: 0187 72 39 26
E-mail: events@natural-high.nl

 

 

 

Leuke combinatie tips