fbpx
Contact

Kitesurfkamp

[tab:Inhoud]

Kitesurfkamp op de Brouwersdam

https://www.youtube.com/watch?v=hgYCoSWFMh8&feature=youtu.be
Natural High presents: NH-Surfcamps
Surfkampen voor avontuur, plezier en nieuwe vrienden!

Je eerste meters varen of misschien nieuwe tricks uitproberen. Wat je niveau ook is, iedereen tussen de 10 en 16 jaar is welkom op de kitesurfkampen van Natural High. Tijdens de kampen staat het kiten centraal en brengen wij jouw skills naar een hoger niveau.

Hoeveel les krijg je tijdens een Kitesurfkamp?

Verspreid over de week zullen de kinderen ongeveer 15 uur kitesurfles krijgen van onze ervaren instructeurs. Tijdens deze lessen komt alles aan bod om aan het eind van de week veilig en zelfstandig te kunnen kiten.

Locatie
Op 5 minuten fietsen van het surfcamp bevindt zich de Noordzee kant van de Brouwersdam, waar ook onze beachclub is. Deze spot is ideaal om te leren kitesurfen vanwege het ondiepe en vlakke water. Dit is dan ook de thuisbasis van onze kiteschool.

Certificaat
Wanneer de kitesurfcursus is afgerond ontvangt iedereen een VDWS certificaat. Dit is een internationaal erkend certificaat en toont het behaalde niveau van het kind aan. Hiermee kan je bij andere kitescholen in de wereld aantonen wat je niveau is om daar eventueel spullen te huren of een vervolg les te boeken.

Back-up activiteit
De Nederlandse kust is een enorm windzekere bestemming. Dit maakt kitesurfen ook enorm populair. Toch is er altijd een risico dat het een dag windstil is. Wanneer dit zo is gaan we natuurlijk niet stil zitten met de kinderen, maar hebben wij alternatieve activiteiten. Denk hierbij aan moutainbiken, longboarden en kanoën . Voor meer informatie kun je op de pagina van onze back up activiteiten kijken.

Dagprogramma
De deelnemers van het kitesurfkamp en surfkamp slapen op dezelfde camping. Overdag zullen de kinderen naar de locatie van hun aangegeven activiteit gaan en aan het einde van de middag komt iedereen weer samen op de camping. Het avondprogramma zullen we als één groep uitvoeren.

Meer informatie over kosten en data vind je op de pagina Data & Prijzen

Contactgegevens
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de NH-surfcamps neem dan contact op met onze kampmanager via:

Telefoonnummer: 0187 72 39 26
E-mail: surfkampen@natural-high.nl

[tab:fotos]

Video van onze Kiteschool:

[tab:END]

schookamp

schookamp

lunchen

lunchen

bijkomen op het terras

bijkomen op het terras

bbq

bbq

Leuke combinatie tips