fbpx
Contact

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen over kiten

Wanneer is het kitesurfseizoen?
Het kitesurfseizoen start in april en loopt door tot en met oktober. Buiten deze maanden is de watertemperatuur te laag om een succesvolle les te organiseren.

Kan ik me ook alleen aanmelden?
Ja dat kan! Wanneer je jezelf alleen aanmeldt dan wordt je in een groepje ingedeeld met cursisten van hetzelfde niveau. Deze groepjes bestaan uit twee of drie cursisten.

Kan ik ook met een groep komen kitesurfen?
Ja dat kan! Voor groepen wordt een programma op maat samengesteld. Buiten het kitesurfprogramma kan je er voor kiezen om te genieten van een heerlijke lunch of een sunset-BBQ.

Wat als het niet waait?
De dag voordat je les start is er altijd contact over het weer. Aan de hand van verschillende bronnen kan een goede schatting gemaakt worden over het weer. Wanneer op de lesdag zelf blijkt dat de voorspellingen toch niet kloppen en de wind helaas niet goed is, dan zal er een andere afspraak gemaakt worden.

Is kitesurfen moeilijk, kan ik het wel leren?
Kitesurfen is een sport die iedereen kan leren. De één pikt het sneller op dan de ander maar wanneer je echt wil kan iedereen het leren. Wanneer je de kitesurfpas in je bezit hebt (ons doel is dat je deze in twee dagen kan bemachtigen!) is het kwestie van doen, doen en doen!

Met wat voor materiaal geven jullie les?
Wij geven les met het nieuwste materiaal van 2017. De kites die wij tijdens onze lessen gebruiken zijn zeer geschikt om het kitesurfen snel en veilig te leren.

Op welke dagen geven jullie les?
Vanaf de opening in april, geven wij elke dag met wind les! Van maandag tot en met zondag staan onze instructeurs klaar om jullie het kitesurfen te leren. Natuurlijk zijn er dagen bij dat het niet waait, of dat het juist te hard waait! Bij de laatste optie kan je altijd genieten langs de waterlijn van de skills van je instructeur!

Kan ik bij jullie ook douchen?
De kitesurfschool ziet er dit seizoen uit als nooit tevoren. Met haar nieuwe looks mag een douche niet ontbreken! Verwacht geen uitgebreide stortregen, maar even afspoelen na afloop van een heerlijke sessie is geen probleem.

Kan ik bij jullie ook lunchen?
Jazeker! Wij beschikken over een fantastische strandtent met een zeer groot terras. Onze keuken serveert de gehele dag overheerlijke gerechten!

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op voor het antwoord op jouw vraag:
Telefoonnummer: 0187 72 39 26
Email: kiteschool@natural-high.nl

Leuke combinatie tips