fbpx
Contact

Coachingsdagen

Coachingsdagen bij Natural High

https://www.youtube.com/watch?v=pAXXfZRqGb4
Coachingsdagen @ Natural High

Een aantal jaar geleden zijn wegens grote vraag van de cursisten de (inmiddels bekende) Coachingsdagen ontstaan. Coaching is voor alle kitesurfers die nog iets bij willen leren. Tijdens de Coachingsdagen worden per deelnemer de persoonlijke leerdoelen bepaald en deze krijgen dan ook extra aandacht van de aanwezige instructeurs. Hoogte lopen, overpowered varen, de eerste sprongetjes, surfboard varen en voor de meer ervaren kiters de kiteloop en handle-pass. Alles komt aan bod! Onder begeleiding van onze instructeurs gaan we hele dag knallen op het water. Tips, tips en nog meer tips is wat jullie ontvangen zodat jullie de opgestelde doelen voor de dag gaan behalen.

Surfboard varen

Kan je al kitesurfen maar wil je nu toch echt eens de stap maken richting de golven? Dan kunnen we ook hier extra aandacht aan besteden tijdens de coachingsdag. We leren jou dan om gecontroleerd op een surfboard over het water te planeren. Al snel zal je ervaren hoe heerlijk dit gevoel is. Je kunt ook kiezen voor een (korte) kennismaking met het surfboard varen en de rest van de dag werken aan je andere leerdoelen.

Materiaal

Nog geen eigen materiaal? Tijdens de Coachingsdagen zorgen wij er altijd voor dat we voldoende materiaal aanwezig hebben om te huren. Verder zal er ook test materiaal van verschillende merken aanwezig zijn, zodat je de kans krijgt om een ‘proefrit’ te maken met de nieuwste boards en kites.

Barbecue

We sluiten deze actieve dag af met een gezellige sunset-BBQ op ons terras of, zoals het een echte surfer betaamd, met je blote voeten in het zand, onder het genot van een drankje, kiters onder mekaar, mooie verhalen… Kortom: het creëren van een Natural High-gevoel!

Voor verdere vragen kun je contact op nemen via:

Telefoonnummer: 0187 72 39 26
E-mail: kiteschool@natural-high.nl

 

 

Relaxen in onze beachclub

Relaxen in onze beachclub

Shoppen

Shoppen

borrelen

borrelen

bbq

bbq

Leuke combinatie tips