Contact

Masterclass Waveriding

Masterclass Waveriding

Uniek in Nederland!!

kosten: € 95,- p.p.
Duur: 3 uur (2 pers)

Wavekiten/riding is het kitesurfen in de golven, waarbij het de bedoeling is om (net als met golfsurfen) zo lang mogelijk in de golf te blijven surfen. Het is dus eigenlijk een combinatie van golfsurfen en kitesurfen. Wavekiten wint in Nederland steeds meer aan populariteit maar is zelfs voor de ervaren kitesurfer nog knap lastig. Natural High heeft daarom een programma in elkaar gezet waarmee stap voor stap de kneepjes van waveriding aan de man worden gebracht. Om mee te kunnen doen aan de Masterclass heb je enige ervaring met een surfboard nodig. Heb je dit nog niet, schrijf je dan in voor een privéles of voor de coachingsdagen.

De Masterclass

De masterclass wordt gegeven in de golven van Ouddorp. De groepsgrootte is 2 personen. Items die aan bod komen zijn: golven lezen, gijpen, tacken, straps/strapless varen, safety in de golven etc. Er wordt begonnen met een stukje theorie over materiaal, veiligheid en weersomstandigheden. Vervolgens zullen de persoonlijke leerdoelen worden bepaald en is het tijd voor actie.

Als je na de masterclass nog extra begeleiding wilt, kun je nog een extra Privéles boeken. De kosten voor een privéles bedragen € 100,- voor anderhalf uur.

surfshop

Na afloop van je les maken wij de beste deal voor je eerste surfboard bij ons in de surfshop. Nieuw 2017, nieuw overjarig of tweedehands, wij hebben het allemaal!

MEER INFORMATIE OF DIRECT BOEKEN

Wil je meer informatie ontvangen over onze Masterclass op de Brouwersdam in Zeeland of misschien wel direct je cursus boeken? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 06 – 21 52 44 47
E-mail: kiteschool@natural-high.nl

Aankoop advies

Aankoop advies

cadeaubon

cadeaubon

Relaxen in onze beachclub

Relaxen in onze beachclub

bbq

bbq

 

Leuke combinatie tips