Contact

Youri Zoon Progression Session

[tab:Inhoud]

De Youri Zoon Progression Session

Kitesurficoon Youri Zoon is tweevoudig wereldkampioen Freestyle kitesurfen bij de PKRA, ’s werelds grootste internationale kitesurfbond. Youri is afkomstig uit Goeree Overflakkee en heeft leren kiten op de plek die voor hem altijd zijn homespot zal blijven: de Brouwersdam. Tussen zijn drukke wedstrijdschema door, stelt de sympathieke grootmeester zich één keer per jaar beschikbaar om fanatieke kitesurfers in Nederland naar een hoger level te brengen. Tijdens de Youri Zoon Progression Session brengt de wereldkampioen de deelnemers hoogstpersoonlijk de fijne kneepjes van het vak bij.

Het programma

De inhoud van het programma is bedoeld voor kitesurfers die de sport al onder de knie hebben en hun skills naar een hoger niveau willen brengen. Van te voren worden de persoonlijke leerdoelen van de deelnemers bepaald. Vervolgens starten we met een stukje theorie, waarna de deelnemers onder toeziend oog van de wereldkampioen het water op gaan om te gaan werken aan hun sprongen en tricks. Waar precies allemaal aan wordt gesleuteld, zal per persoon verschillen aan de hand van de persoonlijke leerdoelen. De clinic zal worden afgesloten met een uitgebreide evaluatie en een gezellige barbecue.

Op dit moment staat er geen Youri Zoon Progression Session gepland. Houd deze pagina in de gaten voor nieuws rondom dit event.

Praktische informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen via:
Telefoonnummer: 06 – 21 52 44 47
E-mail: kiteschool@natural-high.nl

[tab:Fotos]

[tab:END]

clinic blokarten

clinic blokarten

shoppen

Shoppen

Loungen in de beachclub

Loungen in de beachclub

bbq

bbq

Leuke combinatie tips