fbpx
Contact

Locatie en route

De Brouwersdam

Op de grens van de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden vind je de Brouwersdam. Achter deze dam ligt het Noordzeestrand. Één van Nederlands breedste en meest uitgestrekte strand. Bij het betreden van dit strand stap je een andere wereld binnen; een wereld van natuurlijke elementen. Een wereld van ongerepte natuur, brekende golven, zoute lucht, een stevige bries om de oren en zand tussen de tenen. Maar ook een actieve wereld:  de onstuimigheid van de natuur daagt uit tot spelen met het strand, de wind en de zee. Niet zelden is het Noordzeestrand een bolwerk van vliegers, zeilen, buggy’s, kajaks en surfboards die gedreven door een tomeloze energie oneindig in beweging lijken te zijn.


Grotere kaart weergeven

Activiteitenstrand

Het Noordzeestrand aan de Brouwerdam is door de plaatselijke overheid benoemd tot activiteitenstrand, wat betekent dat strand- en watersporters ‘voorrang’ hebben op badgasten. Het is strand is vanwege de hardheid en breedte de locatie bij uitstek voor activiteiten als bijvoorbeeld kitebuggyen en blokarten. Ook staat de Brouwersdam bekend als één van de beste kitesurfspots van Europa.

Bereikbaarheid

Onze Beachclub is makkelijk bereikbaar vanuit Rotterdam, maar ook vanuit Noord-Brabant en Zeeland, vanwege de directe ligging aan de N57. Er is bij ons altijd ruim voldoende, gratis parkeergelegenheid, direct achter de Beachclub.

Routebeschrijving naar Beachclub Natural High

Vanaf Rotterdam, (Zuid Holland):
Volg de A15 richting Europoort.
Neem afrit nummer 12 en volg de borden naar de N57 (richting Hellevoetsluis)
Blijf de N57 volgen in de richting Ouddorp/Middelburg.
Na het passeren van Ouddorp rijd je door tot de stoplichten. Ga hier rechts. Je rijdt dan omhoog de dam op. Bovenop de dam ga je links en rijdt je de dam weer af. Je ziet dan aan je rechterhand de doorgang van Duipad 16, en zie je de vlaggen van Beachclub Natural High al wapperen achter de duinen.

Vanuit Middelburg/Zierikzee (Zeeland):
Volg de N57 richting Rotterdam. Na het passeren van de afslag Scharendijke/Ellemeet rijd je de Brouwersdam op. Aan je rechterkant verschijnt het Grevelingen. Na ongeveer 4 km volgt er een stoplicht. Ga hier links. Je rijdt dan omhoog de dam op. Bovenop de dam ga je links en rijdt je de dam weer af. Je ziet dan aan je rechterhand de doorgang van Duipad 16, en zie je de vlaggen van Beachclub Natural High al wapperen achter de duinen.

Voor de navigatiesystemen:

Helaas zijn onze straatnaam en postcode nog niet geregistreerd in alle navigatiesystemen. Maar, direct achter het strand ligt Port Zelande, vanaf hier steek je de N57 over en rijd je de dam omhoog, aan je linkerhand zie je direct achter de duinen de vlaggen van Beachclub Natural High.

Ons adres is:

Brouwersdam 22
3253 MM Ouddorp

De adresgegevens van Port Zelande zijn:

Kabbelaarsbank 1
3253 ME Ouddorp

Let op: bij de stoplichten op de N57 neem je dus niet de afslag richting Port Zelande, maar de afslag Noordzeestrand!

Leuke combinatie tips