fbpx
Contact

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over onze Surfshop

Wat zijn de betaalmogelijkheden?
Je kunt er voor kiezen met contant geld, een pinpas of met een creditcard af te rekenen. Creditcard betalingen zijn met een toeslag.

Wat zijn jullie openingstijden?
Van april tot en met oktober zijn wij 7 dagen in week geopend, vanaf 9:30. Buiten het seizoen om zijn we in de weekenden geopend vanaf 9:30 en in de schoolvakanties doordeweeks vanaf 10:30. Sluitingstijden hangen af van de drukte op de dag.

Kan ik artikelen omruilen?
Omruilen van artikelen is mogelijk binnen 14 dagen na aankoopdatum en op vertoon van de kassabon. Uiteraard dienen de artikelen in ongebruikte staat en met originele verpakking worden teruggebracht.

Kan ik artikelen reserveren?
Via onze etalage is het mogelijk om artikelen online te reserveren. Je kan natuurlijk ook gewoon ouderwets bellen of mailen.

Kunnen jullie ook artikelen opsturen?
Wij bieden de mogelijkheid artikelen op te sturen per post. Het artikel dient dan echter wel vooraf betaald te worden.

Kunnen jullie artikelen bestellen als deze niet voorradig zijn?
Indien de leverancier deze artikelen nog op voorraad heeft, kunnen we elk gewenst artikel voor je bestellen.

Moet ik een afspraak maken als ik spullen wil testen?
Een afspraak maken is geen vereiste om spullen te testen. Als je er echter zeker van wilt zijn dat er een verkoper beschikbaar is die de juiste materialen voor je gereed heeft liggen, is het zeker aan te raden om van te voren even te bellen voor een afspraak. Vooral op drukke zomerse dagen…

Kan ik mijn oude surfspullen inruilen bij de aanschaf van nieuwe gear?
Wij bieden interessante inruilmogelijkheden voor de inruil van je oude surfspullen om zo een nog scherpere deal te krijgen op je nieuwe gear. Voorwaarde is dat de spullen in redelijke staat verkeren.

Hebben jullie ook een klantenkaart?
Wij beschikken niet over een klantenkaart, maar het is wel mogelijk om in ons klantensysteem te worden ingeschreven. Daarmee kan je punten sparen voor leuke kortingsregelingen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op voor het antwoord op jouw vraag:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 24.
E-mail: shop@natural-high.nl

Leuke combinatie tips