fbpx
Contact

Trouwen op het strand

Trouwen op het strand

Altijd al willen trouwen op het strand? Onze prachtige Beachclub op de Brouwersdam, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland, is een unieke locatie om jullie bruiloft te vieren. Met een capaciteit van maximaal 500 personen kunnen we de dag van jullie leven van A tot Z verzorgen. Jullie kunnen de dag uiteraard geheel naar eigen wens samenstellen. Beachclub Natural High is een officiële trouwlocatie. Dat betekent dat de bruid en bruidegom, onder toezien van een trouwambtenaar, elkaar het jawoord kunnen geven in de Beachclub, op het terras, of misschien wel op het strand…

Loop nu door onze Beachclub heen met de 360 graden foto.

https://www.youtube.com/watch?v=xT90tELi7N0
Natural High presents: A look inside!
Neem een kijkje binnen Natural High!

Sprookjesachtige bruiloft aan zee

De nieuwe Beachclub van Natural High is een prachtige locatie voor een onvergetelijke bruiloft aan zee. Trouwen op het strand is en blijft natuurlijk het summum van romantiek. De nieuwe Beachclub biedt alle warmte, charme en faciliteiten die een bruiloft locatie zich kan wensen. Horeca van hoog niveau, een sfeervol interieur, vriendelijk personeel en een prachtige uitgestrekte omgeving staan garant voor een sprookjesachtige bruiloft.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte

Wil je een meer informatie over trouwen op het strand op de grens van Zeeland en Zuid-Holland? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het aanvraagformulier of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 25
E-mail: beachclub@natural-high.nl

 

 

Ontvangst

Ontvangst

feest

feest

buffetten

buffetten

afhuren

afhuren

 

Leuke combinatie tips