Vliegeren is populair. Begrijpelijk, want vliegeren op het strand is niet alleen spannend, maar ook laagdrempelig. Doordat wij een ruim aanbod aan bestuurbare vliegers hebben, kan iedereen bij ons terecht. Op ons activiteitenstrand op de Brouwersdam in Ouddorp, kies je de vlieger die het beste bij jou past. Van piepkleine vliegers voor beginners, tot grote vliegers voor ervaren kitesurfers. Op het strand van Natural High, gelegen op de grens van Zuid-Holland en Zeeland, ontwikkel jij je razendsnel van beginneling tot expert.

VLIEGEREN ALS GROEPSACTIVITEIT

Deze groepsactiviteit kan geboekt worden vanaf 10 personen. Je kunt al snel zelf aan de slag met de vlieger. Sterk hoef je voor vliegeren niet te zijn: voor het beheersen van de vlieger is techniek belangrijker dan kracht. Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs leer je in korte tijd de vlieger onder controle te krijgen.

VLIEGEREN VOOR INDIVIDUEN EN KLEINE GROEPEN

Individuen en groepen onder de 10 personen die bij Natural High willen vliegeren kunnen zich aanmelden voor de clinic kitebuggyen. Hiervan is vliegeren een onderdeel.

VLIEGEREN COMBINEREN

Vliegeren kan eenvoudig met een van onze groepsactiviteiten worden gecombineerd tot een compleet arrangement. Zo is een ochtendje powerkiten prima te combineren met een middag blokarten, kitebuggyen of een beachchallenge. Met bijvoorbeeld een lekker lunchbuffet of een gezellige barbecue in onze sfeervolle Beachclub, maak je er een compleet verzorgde dag van.

MEER INFORMATIE, EEN OFFERTE OF DIRECT BOEKEN

Voor meer info over vliegeren op ons strand op de Brouwersdam in Ouddorp kun je ons aanvraagformulier invullen. Of neem contact op via:

Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

We helpen je graag!