fbpx
Contact

Weekend uitjes

Weekend uitje op het strand

Op zoek naar een sportief weekend uitje op het strand? Bij Beachclub Natural High kunnen wij een actief en gezellig weekendprogramma in elkaar zetten met sportieve en toegankelijke strandactiviteiten. In overleg met jullie kunnen we een programma in elkaar zetten met verschillende sportieve strand- of wateractiviteiten. Het strand aan de Brouwersdam, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland is de perfecte locatie voor een onvergetelijk weekend uitje!

https://www.youtube.com/watch?v=9RHvcXVeMEM
Events bij Natural High
Leer meer over de activiteiten bij Natural High

Weekend uitje op maat

Wij helpen je graag een actief programma in elkaar te zetten met één of meerdere toegankelijke groepsactiviteiten. Het programma kan worden afgestemd op fun, samenwerking, teambuilding of juist een spannende competitie. In onze Beachclub bieden wij verschillende groepsarrangementen zoals een uitgebreide lunch of brunch of misschien wel een gezellige barbecue op het uitgestrekte terras. De mogelijke samenstellingen van de programma’s zijn oneindig.

Accommodaties en busvervoer

Er zijn bij ons in de regio tal van accommodaties om te overnachten, zoals campings, groepsaccommodaties en bungalowparken, alles is mogelijk. Het organiseren van busvervoer behoort eveneens tot de mogelijkheden. Prijzen zijn afhankelijk van de groepsgrootte en de samenstelling van het programma. Het minimale aantal deelnemers is 10 personen. Bekijk voor kleinere groepen en individuen onze workshops bij de Clinics.

Meer informatie, een offerte of direct boeken

Wil je meer informatie of misschien wel een voorstel voor een programma op maat voor een sportief weekendje uit op het strand op de grens van Zeeland en Zuid-Holland? Vul dan ons aanvraagformulier in neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

 

 

buffet

buffet

beachchallenge

beachchallenge

kajakken

kajakken

Leuke combinatie tips