fbpx
Contact

Clinics

Clinics (workshops) op het strand

Ben je op zoek naar een leuke workshop op het strand van Zeeland of Zuid-Holland en wil je in 2 uur de sensatie van het blokarten (strandzeilen), kitebuggyen of Stand Up Paddling (Suppen) ervaren? Dan is de Clinic op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam iets voor jou! Een clinic is een soort workshop; een instaples, waarbij je terecht komt in een groep met andere personen.

Leuke en toegankelijke workshops  

De Clinic is het ideale dagje strand voor kleine groepen tot 10 personen en individuen van jong tot oud, dus geschikt voor het hele gezin. Blokarten, kitebuggyen en suppen zijn makkelijk te leren: na een klein stukje uitleg en theorie, stap je in een blokart en scheur je binnen enkele minuten zelfstandig over het strand! Bij het kitebuggyen leer je eerst de powerkite te beheersen, waarna we overstappen in de buggy’s. Het suppen is ook makkelijk onder de knie te krijgen: binnen no-time peddel je op de golven van de Noordzee. De workshop op het strand van Zeeland of Zuid-Holland is ook leuk om cadeau te geven, vraag naar ons speciale Clinicticket!

Groepen groter dan 10 personen

Wil je inschrijven met een groep van meer dan 10 personen, kijk dan bij de groepsactiviteiten van Natural High Events voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje. Wij kunnen complete dagprogramma’s in elkaar zetten met verschillende activiteiten.

MEER INFORMATIE OF DIRECT BOEKEN

Wil je meer informatie over onze Clinics / Workshops op het strand op de grens van Zeeland en Zuid-Holland? Of misschien wel direct boeken? Vul dan ons aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 72 39 26
E-mail: clinics@natural-high.nl

 

 

sunset bbq

sunset bbq

Shoppen

Shoppen

Selectie-KITE-in-het-waterNatural-High1041-1020x574

Cursus kitesurfen

Selectie-KITE-in-het-waterNatural-High1041-1020x574

Bedrijfsuitje

 

 

 

Leuke combinatie tips