fbpx
Contact

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen over Clinics

Hieronder een verzameling van de meest gestelde vragen met antwoorden.

Heb ik een eigen Blokart?
Het blokarten is op basis van 2 personen per blokart. Dit doen wij zodat men elkaar kan helpen, bijvoorbeeld bij het maken van de bochten.

Heb ik een eigen buggy?
Het powerkiten/buggyen is eveneens op basis van 2 personen per powerkite en buggy. Ook hier doen wij dit zodat men elkaar kan helpen, bijvoorbeeld bij het oplaten van de powerkite. Maar ook omdat het best intensief kan zijn de krachten van de powerkite onder controle te krijgen. Het is dan fijn om af te kunnen wisselen

Hoeveel wind heb je nodig om te blokarten en te powerkiten/buggyen? 
Voor het blokarten is een minimale windkracht 3 noodzakelijk. Powerkiten/buggyen kan al bij windkracht 1,5. Kitebuggyen en blokarten zijn mogelijk tot en met windkracht 6.

Wat voor kleren moet ik aan? 
Wij raden aan makkelijk zittende, sportieve, (eventueel waterdichte) kleding aan te trekken en sportschoenen of gympen te dragen (in de winter ook handschoenen).

Kan ik alleen meedoen? 
Jazeker! De Clinics zijn speciaal voor individuen opgezet, zodat je ook zonder groep kan deelnemen aan het blokarten of powerkiten/buggyen.

Kan mijn opa van 65 jaar ook meedoen? 
Beide activiteiten zijn door iedereen te leren. Voor het powerkiten/buggyen hebben we powerkites in verschillende maten, waardoor we de intensiteit zelf kunnen bepalen.

Mag mijn zoon/dochter van 9 jaar deelnemen aan de clinics? 
Kinderen jonger dan 12 jaar mogen deelnemen aan de Clinic mits zij toestemming hebben van de ouders. Een ouder dient hiervoor het inschrijfformulier te ondertekenen. Er geldt bij ons een minimale lichaamslengte van 1.40 meter of een leeftijd van 9 a 10 jaar.

Ben ik verzekerd? 
Ja, wij sluiten voor iedere deelnemer een deelnemersverzekering af. De prijs van de Clinic is inclusief een deelnemersverzekering. Tijdens de inschrijving ondertekent de deelnemer het inschrijfformulier nadat de algemene voorwaarden zijn doorgenomen.

Is er een maximum gewicht gebonden aan deelname aan de Clinics?
Voor beide activiteiten geldt een maximum gewicht van ca. 120 kg.

Is het verstandig om deel te nemen aan de Clinics als ik zwanger ben? 
Nee, dat is bij ons helaas niet mogelijk om deel te nemen aan de Clinics als je zwanger bent omdat er altijd iets onverwachts kan gebeuren.

 

Staat jouw vraag niet in deze lijst? Neem dan contact met ons op voor het antwoord op jouw vraag:
Telefoonnummer: 0187 72 39 26
E-mail: clinics@natural-high.nl

Leuke combinatie tips