fbpx
Contact

Clinic beachyoga

Clinic Beachyoga

https://www.youtube.com/watch?v=9RHvcXVeMEM
Events bij Natural High
Leer meer over de activiteiten bij Natural High

Natural High verzorgt in samenwerking met Bellatrix van Yoga Studio Ouddorp  Clinics ‘Beach Yoga’. Yoga is geen trend meer, maar een lifestyle. Tijdens de zomer maanden kun je yoga op het strand doen, het gaat altijd door en je hoeft vooraf niet aan te melden.

Yoga met de wind door je haren, het zonnetje op je gezicht en je voeten in het zand! Met een lekkere yoga flow maken we het lichaam leniger, soepeler en versterken we de spieren. Doe jij ook gezellig mee?

Maandag en donderdag in juli en augustus

Elke maandag en donderdag ochtend 10-11 uur. We verzamelen op de Flightzone en bij de balie kun je je ter plekke betalen € 9 p.p. Na de les is het heerlijk om kopje koffie op het terras te drinken of even rond te neuzen in de shop, maak er een heerlijke dag van!

Zondag in juli en augustus

Elke zondag ochtend is er Roxyfitness Yoga van 10-11 uur. Dit is een uur yoga, zoals je gewend bent, met als extra een verloting van een RoxyFitness item. We verzamelen bij de Boeddha naast de oprit, ter plekke kun je € 10 betalen aan de docente.

Klik hier voor het volledige programma.

MEER INFORMATIE OF DIRECT BOEKEN

Voor inschrijven of meer informatie kan je bellen met Bellatrix:  06 – 42349972 of mailen naar info@yogastudioouddorp.nl. Kijk voor meer informatie over de yogadocente op www.yogastudioouddorp.nl

 

 

lunchen

lunchen

Shoppen

Shoppen

priveles kitesurfen

priveles kitesurfen

cadeaubon

cadeaubon

Leuke combinatie tips