fbpx
Contact

Clinic blokarten

Blokarten (strandzeilen)

 

Blokarten (ook wel strandzeilen genoemd) staat garant voor actie en avontuur en is voor iedereen toegankelijk! Onder begeleiding van onze professionele instructeurs, rijdt iedereen binnen no-time heen en weer over ons strand aan de Brouwersdam in Ouddorp, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Liggend, vlak boven de grond, bestuur je de Blokart en scheer je over het strand. De Blokart staat bekend om zijn wendbaarheid en acceleratie. Blokarten is geschikt voor jong en oud, en is gemakkelijk onder de knie te krijgen.

Blokarten voor individuen en groepen kleiner dan 10 personen

Voor kleine groepjes en individuen bieden we de Clinic blokarten: je wordt ingedeeld bij een groep met andere personen. We beginnen met een stukje theorie over het blokarten / strandzeilen, waarin wordt uitgelegd hoe je snelheid moet maken, af kan remmen en keren. Na een korte inleiding rijden de eerste Blokarts al direct heen en weer. Je deelt de blokart met 1 ander persoon, zodat je elkaar kunt helpen en omstebeurt even bij kan komen. Blokarten is makkelijk te leren: je rijdt binnen tien minuten als een ervaren strandzeiler over ons strand. De Clinic blokarten duurt 2 uur en kost € 37,50,-. Bekijk hier de tijden waarop de Clinics worden aangeboden.

Blokarten als groepsactiviteit

De groep bestaat uit minimaal 10 personen. In ons programma brengen wij je de basis van het blokarten bij. Tijdens het programma leren we iedereen sneller rijden, de kart trimmen, bochten draaien en meer. Indien gewenst wordt het programma afgesloten met een spannende wedstrijd, waarin iedereen zijn kwaliteiten kan bewijzen. Jullie krijgen 1 Blokart per 2 tot 3 personen, zodat je elkaar kan helpen en aanmoedigen. Prijzen van blokarten voor groepen zijn afhankelijk van de groepsgrootte en de duur van het programma. Kijk voor meer informatie bij onze groepsuitjes.

Blokart huren

Al ervaring met blokarten? Dan is het ook mogelijk om een blokart te huren. Kijk daarvoor bij onze verhuurmogelijkheden.

Ben jij de Max Verstappen van de Blokart? Deze winter organiseren we blokartraces! Kijk voor meer informatie op onze acties pagina.

Meer informatie, een offerte of direct boeken

Voor meer informatie over blokarten / strandzeilen op ons strand aan de Brouwersdam in Ouddorp, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland, vul geheel vrijblijvend ons aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 72 39 26
E-mail: clinics@natural-high.nl

 

 

shoppen

Shoppen

lunchen

lunchen

2 daagse cursus kitesurfen

2 daagse cursus kitesurfen

Leuke combinatie tips