fbpx
Contact

Clinic Kitebuggyen

Kitebuggyen (buggy vliegeren)

Achterover liggend op drie wielen, dicht bij de grond, razen we over het strand. Gebruikmakend van de wind, de vlieger controleren met je handen, de buggy met je voeten, de juiste koers aanhouden en gaan! Met de vlieger bepaal je de snelheid en met je voeten de koers. Kitebuggyen (ook wel buggy vliegeren genoemd) is een verrassende activiteit, waarbij iedereen zelf zijn of haar tempo kan bepalen. Kitebuggyen doe je op het strand bij Beachclub Natural High aan de Brouwersdam in Ouddorp, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland.

Kitebuggyen voor individuen en groepen kleiner dan 10 personen

Voor kleine groepjes en individuen bieden we de Clinic kitebuggyen: Je wordt ingedeeld bij een groep met andere personen. We beginnen met een stukje theorie, waarna we aan de slag gaan met de powerkites. Zodra de controle aanwezig is stappen we in de buggy’s. Het is eventjes wennen aan, maar als je eenmaal de vaart van het kitebuggyen te pakken heeft, blaas je heerlijk heen en weer. Je deelt de buggy met 1 ander persoon, zodat je elkaar kunt helpen en omstebeurt even bij kan komen. De Clinic kitebuggyen duurt 2 uur en kost € 37,50,-. Bekijk hier de tijden waarop de Clinics worden aangeboden

Kitebuggyen als groepsactiviteit

De groep bestaat uit minimaal 10 personen. We gaan eerst met de powerkites oefenen. Het controleren van de powerkite en beheersen van deze krachten is een uitdaging die is gebaseerd op techniek en niet op kracht. Zodra de controle aanwezig is stappen we in de buggy’s. Het buggy vliegeren vergt de eerste keer een beetje oefening, maar zodra je gewend bent aan het stuurprincipe, rijd je heerlijk heen en weer over het strand. Jullie krijgen 1 buggy per 2 tot 3 personen, zodat je elkaar kan helpen en aanmoedigen. Prijzen van kitebuggyen voor groepen zijn afhankelijk van de groepsgrootte en de duur van het programma. Kijk voor meer informatie bij onze groepsuitjes.

Kitebuggy huren

Al ervaring met kitebuggyen? Dan is het ook mogelijk om een kitebuggy te huren. Kijk daarvoor bij onze verhuurmogelijkheden.

Meer informatie, een offerte of direct boeken

Voor meer informatie over kitebuggyen / buggy vliegeren op ons strand op de grens van Zeeland en Zuid-Holland, vul geheel vrijblijvend ons aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 72 39 26
E-mail: clinics@natural-high.nl

 

 

 

Leuke combinatie tips