fbpx
Contact

Zomerkampen

Zomerkampen vol actie, avontuur en plezier!

https://www.youtube.com/watch?v=Y9aoAQ-PggA&feature=youtu.be
NH Surfcamps at Natural High
Fun, Surf and Memories!

Leer surfen als een pro en maak veel nieuwe vrienden deze zomer. Tijdens de zomerkampen van Natural High kun je leren kitesurfen of golfsurfen. De zomerkampen vinden plaats tijdens de herfstvakantie (week 42 & 43) en iedereen van 10 t/m 16 jaar is welkom. Meer weten over de zomerkampen? Lees dan snel verder!

Zomerkampen: Kitesurfen

Surfen over het water terwijl je wordt meegetrokken door een vlieger. Het gevoel is onbeschrijfelijk! Tijdens het kitesurfkamp word je door professionele begeleiders opgeleid tot een zelfstandige kitesurfer. Kijk voor meer informatie op de pagina van de kitesurfkampen.

Zomerkampen: Golfsurfen

Het enige wat je nodig hebt om te golfsurfen is een wetsuit en een surfplank. Met deze uitrusting kun je de golven trotseren. Ouddorp heeft een van de beste beginners spots van Nederland met ideale omstandigheden om je kennis te laten maken met deze surfsport. Verspreid over de week krijg je surflessen van ervaren instructeurs die je helpen je surfskills te verbeteren. Kijk voor meer informatie op de pagina van de golfsurfkampen.

Zomerkampen: Windsurfen

Beleef met de windsurfcamps van Natural High de zomerweek van je leven. Spring op je plank, gooi met je nieuwe vrienden iedere dag de wind in de zeilen en werk samen met ons aan je windsurf skills. Wij hebben al je gear in huis, onze professionele instructeurs leren jou alles wat je moet weten, en samen zorgen we ervoor dat jouw zomer onvergetelijk wordt. Kampvuren, spelletjes, je bedenkt het maar. Kortom, dit is een week die je echt niet wilt missen. Kijk voor meer informatie op de pagina windsurfkampen.

Alternatieve activiteiten

De Nederlandse kust staat gelukkig bekend om zijn windzekerheid. De wind hebben we nodig om te kitesurfen en creëert ook golven om te surfen. Helaas is er altijd een kans dat er geen wind of golven zijn. Natuurlijk willen we het liefst op het water zijn om te surfen, maar als moedernatuur het écht niet toelaat hebben we toffe alternatieve activiteiten achter de hand.

Meer informatie over data & prijzen vind je hier.

Contactgegevens

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de NH-surfcamps neem dan contact op met onze kampmanager Ramon.
Telefoonnummer: +31 6 41 35 44 89 | 0187 72 39 26
E-mail: surfkampen@natural-high.nl

Leuke combinatie tips