fbpx
Contact

Begeleiding tijdens de surfkampen

Kampmanager Ramon Hagendoorn

https://www.youtube.com/watch?v=wcnN_ULDNIU
Veelgestelde vragen NH-Surfcamps!
Dit is Ramon, onze kampmanager. Hij vertelt jullie graag wat meer over de NH-Surfcamps

Maak kennis met onze kampmanager Ramon

Mijn naam is Ramon, een Rotterdammer met het hart op de juiste plaats en een passie voor werken met jongeren en sport.

Mijn werkervaring begon op het Cios in Goes. Daar kreeg ik de kans om stage te lopen op Camp Greylock in Amerika, waar ik als watersportinstructeur aan de slag mocht. In die tijd is mijn passie voor kampen ontstaan en is het mijn droom om al deze fantastische belevingen over te geven aan jongeren.

Gedurende de afgelopen zomerperiodes ben ik 7 jaar leidinggevend geweest op een zomerkamp voor jongeren in de leeftijd van 10 t/m 16 jaar. Op dit zomerkamp kwamen veel jongeren hun zomer doorbrengen om nieuwe sporten, vrienden en levenservaringen op te doen. Ik zorgde ervoor dat elk individu zich gehoord, gezien en op zijn of haar gemak voelde, zodat er maximaal genoten kon worden van de tijd op het zomerkamp.

Kortom, er is genoeg ervaring om ervoor te zorgen dat de jongeren in goede handen zijn en ze volop kunnen genieten van een geweldige week surfen.

 

 

Het team

Het team van de NH-Surfcamps bestaat uit gepassioneerde surfers met een sportieve achtergrond. Ze hebben allemaal een sport gerelateerde opleiding genoten (Cios/Halo), waardoor we de kwaliteit voor de deelnemers nog beter kunnen garanderen.

Ook is de begeleiding verplicht een verklaring omtrent goed gedrag aan te vragen bij de gemeente en heeft alle begeleiding een EHBO certificaat.

Zo is het team gespecialiseerd in de omgang met de doelgroep op sociaal, motorisch en cognitief vlak. We willen ervoor zorgen dat het kind zich veilig voelt in moeilijke omstandigheden en we ze op die momenten ook professioneel kunnen helpen.

Contactgegevens

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de NH-Surfcamps neem dan contact op met Ramon:

Telefoonnummer: +31 6 41 35 44 89 | 0187 72 39 26
E-mail: surfkampen@natural-high.nl

Leuke combinatie tips