fbpx
Contact

Kitesurfkampen

Kitesurfkamp op de Brouwersdam

https://www.youtube.com/watch?v=Y9aoAQ-PggA&feature=youtu.be
NH Surfcamps at Natural High
Fun, Surf and Memories!

Je eerste meters varen of misschien zelfs nieuwe tricks uitproberen. Wat je niveau ook is, iedereen van 10 t/m 16 jaar is welkom op de kitesurfkampen van Natural High. Tijdens de kitesurfkampen staat het kiten natuurlijk centraal en brengen wij jouw skills naar een hoger niveau. Wil je meer informatie over de kitesurfkampen? Lees dan snel verder.

Hoeveel surfles krijg je tijdens de kitesurfkampen

Verspreid over de week zullen de deelnemers ongeveer 15 uur kitesurfles krijgen van onze ervaren instructeurs. Tijdens deze lessen komt alles aan bod om aan het eind van de week veilig en zelfstandig te kunnen kiten. Van bodydraggen en waterstart tot misschien zelfs je eerste meters varen.

Locatie

Op 5 minuten fietsen van het NH-surfcamp bevindt zich de Noordzeekant van de Brouwersdam, waar ook onze beachclub is. Deze spot is ideaal om te leren kitesurfen vanwege het ondiepe en vlakke water. Dit is ook de thuisbasis van onze kitesurfschool.

Certificaat

Wanneer de kitesurfcursus is afgerond ontvangt iedereen een VDWS certificaat. Dit is een internationaal erkend certificaat en toont het behaalde niveau van de deelnemer. Hiermee kun je bij andere kitesurfscholen in de wereld aantonen wat je niveau is om daar eventueel spullen te huren of een vervolg les te nemen.

Back-up activiteit

De Nederlandse kust is een enorm wind-zekere bestemming. Dit maakt kitesurfen ook zo populair. Toch bestaat er een kans dat het een dag windstil is. Ons doel is om jullie zoveel mogelijk te laten surfen. Kan er niet gekitesurft worden? Dan gaan we golfsurfen.

Meer informatie over data & prijzen vind je hier.

Contactgegevens

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de NH-surfcamps neem dan contact op met onze kampmanager Ramon.

Telefoonnummer:+31 6 41 35 44 89  0187 72 39 26
E-mail: surfkampen@natural-high.nl

Leuke combinatie tips