fbpx
Contact

Verzekering & Veiligheid

Verzekering & Veiligheid

Om alles tijdens de zomerkampen zo goed en zo veilig mogelijk te laten verlopen, hebben we wat handige informatie over verzekering en veiligheid op een rij gezet.

Verzekering

Alle deelnemers dienen in het bezit te zijn van een reisverzekering. Het is belangrijk dat dit vooraf geregeld wordt, zodat de documentatie op de eerste dag van het kamp bij aanmelding wordt ingeleverd. Let op: niet elke verzekering heeft een dekking voor watersporten. Dat is natuurlijk wel belangrijk voor een surfkamp. Het is mogelijk om een kortlopende reisverzekering in combinatie met een annuleringverzekering aan te schaffen voor een week. Als je al een doorlopende reisverzekering hebt, ga dan voor de zekerheid na bij de reisverzekering of jouw kind ook gedekt is voor watersporten. Deze verzekering is handig om af te sluiten i.v.m. ziektes en eventuele ongevallen.

Veiligheid

Veiligheid gaat voor alles. Daarom werken we bij de NH-Surfcamps uitsluitend met gecertificeerde instructeurs die een uitgebreide opleiding hebben doorlopen en veel ervaring hebben. Daarnaast zijn er ten allen tijden EHBO’ers aanwezig. Om de veiligheid extra te waarborgen hebben wij een maximum van 10 deelnemers per instructeur tijdens een activiteit. Naast de instructeur is de kampmanager ook altijd aanwezig. Met deze werkwijze creëren wij een zo veilig mogelijke surfweek voor de deelnemers.

Bij aankomst dienen de deelnemers en ouders zich in te schrijven. Hiermee gaan zij akkoord met de voorwaarden van onze activiteiten. Eventuele blessures of andere informatie van belang bij deelname dient tijdens de inschrijving te worden vermeld. Zo kunnen wij extra rekening houden met onze deelnemers. Ook dien je, als ouder, te bevestigen dat de deelnemer in bezit is van zijn of haar zwemdiploma.

Contactgegevens

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de NH-surfcamps neem dan contact op met onze kampmanager Ramon.

Telefoonnummer: +31 6 41 35 44 89 | 0187 72 39 26
E-mail: surfkampen@natural-high.nl

Leuke combinatie tips