fbpx
Contact

Surfkampen

Surfkampen bij Natural High

https://www.youtube.com/watch?v=Y9aoAQ-PggA&feature=youtu.be
NH Surfcamps at Natural High
Fun, Surf and Memories!

Heb je nog nooit een surfboard in je handen gehad? Of kite je al een tijdje en wil je je skills verbeteren? Het maakt niet uit welk niveau je hebt, iedereen is welkom bij onze surfkampen.

Surfkamp kitesurfen

Natural High en kiten gaan hand in hand. Al bijna 20 jaar geven we les in kitesurfen, en een zomerkamp dat helemaal om deze sport draait mag natuurlijk niet ontbreken. Zowel beginnende als ervaren kiters kunnen zich aanmelden. Onze professionele begeleiders zorgen ervoor dat ieder kind op zijn of haar eigen niveau start. Aan het eind van de week zijn jullie pro’s! Kijk voor meer informatie op de pagina kitesurfkampen.

Surfkamp golfsurfen

Het enige wat je nodig hebt om te kunnen golfsurfen is een surfpak en een board. Met deze uitrusting ga je de golven trotseren. Ouddorp heeft een van de beste beginners spots van Nederland. We hebben vaak ideale omstandigheden om je kennis te laten maken met deze sport. Verspreid over de week krijg je surfles van ervaren instructeurs die je de leukste week van de herfst te bezorgen! Kijk voor meer informatie op de pagina golfsurfkampen.

Surfkamp Windsurfen

Beleef met de windsurfcamps van Natural High de zomerweek van je leven. Spring op je plank, gooi met je nieuwe vrienden iedere dag de wind in de zeilen en werk samen met ons aan je windsurf skills. Wij hebben al je gear in huis, onze professionele instructeurs leren jou alles wat je moet weten, en samen zorgen we ervoor dat jouw zomer onvergetelijk wordt. Kampvuren, spelletjes, je bedenkt het maar. Kortom, dit is een week die je echt niet wilt missen. Kijk voor meer informatie op de pagina windsurfkampen.

Alternatieve activiteiten

De Nederlandse kust staat gelukkig bekend om zijn windzekerheid. De wind hebben we nodig om te kitesurfen en creëert ook golven om te surfen. Helaas is er altijd een kans dat er geen wind of golven zijn. Natuurlijk willen we het liefst op het water zijn om te surfen, maar als moedernatuur het écht niet toelaat hebben we toffe alternatieve activiteiten achter de hand.

Meer informatie over data & prijzen vind je hier.

Contactgegevens

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de NH-surfcamps neem dan contact op met onze kampmanager Ramon.

Telefoonnummer: +31 6 41 35 44 89 | 0187 72 39 26
E-mail: surfkampen@natural-high.nl

 

 

Leuke combinatie tips