fbpx
Contact

Powerkiten

Powerkiten op het strand

Powerkiten is een uitdagende sport die voor iedereen toegankelijk is. Op ons strand, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland, hebben we allerlei soorten bestuurbare vliegers en gaan je hiermee wegwijs maken. Van kleine ‘lieve’ vliegertjes die makkelijk zijn te besturen, tot vliegers van vele vierkante meters die enorme krachten kunnen ontwikkelen. Wij hebben voor iedereen een vlieger op maat.

https://www.youtube.com/watch?v=9RHvcXVeMEM
Events bij Natural High
Leer meer over de activiteiten bij Natural High

Powerkiten als groepsactiviteit

De groep bestaat uit minimaal 10 personen. Na een korte uitleg gaan jullie meteen aan de slag met de vlieger. Het controleren van de powerkite en beheersen van deze krachten is een uitdaging die is gebaseerd op techniek en niet op kracht, zoals vele mensen denken. Ons team van gepassioneerde instructeurs lukt het een ieder te betrekken in dit krachtenspel en controle te laten verkrijgen over de vlieger.

Powerkiten voor individuen en groepen kleiner dan 10 personen

Voor individuen en kleinere groepen bieden we powerkiten aan als onderdeel van de Clinic kitebuggyen. Kijk daarvoor bij onze Clinics.

Powerkiten combineren 


Powerkiten is uitermate geschikt om te combineren met één van onze andere groepsactiviteiten. ‘s Ochtends powerkiten en ’s middags blokartenkitebuggyenbeachgolf, of een beachchallenge. Om de dag compleet te maken kan je kiezen voor een heerlijk lunchbuffet en/of zomerse bbq in onze Beachclub

Meer informatie, een offerte of direct boeken

Prijzen zijn afhankelijk van de groepsgrootte en de duur van het programma. Wil je meer informatie over powerkiten op ons strand op de grens van Zeeland en Zuid-Holland, of misschien wel direct boeken? Vul dan ons aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

 

 

 

kitebuggyen

kitebuggyen

feest

feest

Relaxen in onze beachclub

Relaxen in onze beachclub

dineren

dineren

 

Leuke combinatie tips