fbpx
Contact

Suppen

Suppen

https://www.youtube.com/watch?v=9RHvcXVeMEM
Events bij Natural High
Leer meer over de activiteiten bij Natural High

Suppen (Stand Up Paddling) is uitgevonden door de Hawaïanen. De laatste jaren wordt suppen wereldwijd beoefend en wint het razendsnel aan populariteit. Je staat op een groot surfboard en gebruikt een lange peddel waarmee je het board voortbeweegt. Omdat je continu op je plank moet balanceren, gebruik je al je spieren om te blijven staan. Samen met het peddelen maakt dat elke peddelsessie een complete workout.

Suppen als groepsactiviteit

De groep bestaat uit minimaal 10 personen. Onder begeleiding van een ervaren instructeur gaan jullie het water op. Jullie kunnen er voor kiezen om de golven in de branding te proberen te bedwingen of misschien wel een leuke groepstocht te maken. Suppen is voor iedereen makkelijk onder de knie te krijgen.

10-persoons sup

Jullie kunnen ook kiezen voor een programma met een groot Sup board, die ruimte biedt voor 10 personen tegelijk! We beginnen rustig op de knieën om weg van de kust te peddelen. In wat dieper water kan het feest beginnen. Afhankelijk van de groep kunnen we rustig blijven zitten of proberen om staand verder te peddelen.
Dan kunnen de groepsopdrachten beginnen of een wedstrijd worden ingezet tegen de andere 10-persoons SUP.
Eén ding is zeker: droog blijven is niet aan de orde.

Suppen voor individuen en groepen kleiner dan 10 personen

Voor individuen en kleinere groepen bieden we de Sup Clinic aan. Kijk daarvoor bij onze Clinics. Je kunt er ook voor kiezen om een Sup board en peddel te huren. Kijk daarvoor bij onze verhuurmogelijkheden.

Suppen combineren 


Stand Up Paddling is uitermate geschikt om te combineren met één van onze andere groepsactiviteiten. ‘s Ochtends powerkiten of blokarten en ’s middags met z’n allen het water op voor een ontspannen Sup tour. Om de dag compleet te maken kan je kiezen voor een heerlijk lunchbuffet en/of zomerse bbq op het terras van onze Beachclub.

Meer informatie, een offerte of direct boeken

Prijzen zijn afhankelijk van de groepsgrootte en de duur van het programma. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of een programmavoorstel op maat:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

 

 

Ontvangst

Ontvangst

lunch

lunch

kajakken

Kajakken

borrelen

borrelen

Leuke combinatie tips