Contact

Beachgolf

Beachgolf

Op het strand vallen alle drempels van deze verrassende en leuke sport af. In korte broek en op slippers brengen wij je de verschillende basistechnieken van het golfen bij. Van putten en chippen tot afslaan, alle technieken passeren de revue. Nadat iedereen aan zijn/haar niveau heeft kunnen werken, gaan we de strijd aan. In een beachgolfparcours op het strand kom je uiteenlopende uitdagingen tegen. Voor ervaren golfers werken we met een handicap, zodat iedereen gelijke kansen heeft op de Beachgolftrofee. De minimale groepsgrootte is 10 personen.

Beachgolf combineren

Het programma is uitermate geschikt om te combineren met één van onze andere activiteiten.  ‘s Ochtends beachgolfen en ’s middags blokarten of kitebuggyen. Om de dag compleet te maken kan je kiezen voor een heerlijk lunchbuffet en/of zomerse bbq in onze Beachclub.

Meer informatie, een offerte of direct boeken

De prijzen worden bepaald door de grootte van de groep en de duur van het programma. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen met een programmavoorstel op maat? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

 

 

 

vergaderen aan zee

vergaderen aan zee

kajakken

kajakken

buffetten

buffetten

borrelen in onze beachclub

borrelen in onze beachclub

Leuke combinatie tips