fbpx
Contact

Personeelsuitjes

[tab:Inhoud]

Personeelsuitjes op het strand

https://www.youtube.com/watch?v=9RHvcXVeMEM
Events bij Natural High
Leer meer over de activiteiten bij Natural High

Een leuk personeelsuitje organiseren? Kies dan voor een actief personeelsuitje op het strand van Natural High op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Natural High zorgt voor een onvergetelijk personeelsuitje met sportieve en toegankelijke strandactiviteiten. Het strand heeft op iedereen een speciale uitwerking, zeker als daar ook nog eens een sportief element bij komt kijken. Leer je collega’s van een andere kant kennen met een actief personeelsuitje op het strand aan de Brouwersdam. Het Noordzeestrand van Natural High is, door de ligging op de grens van Zuid-Holland en Zeeland, perfect bereikbaar. Daarnaast kent de brouwersdam uitstekende parkeermogelijkheden.

Personeelsuitjes met een thema

Stem je personeelsuitje af op thema’s als teambuilding, competitie, ongeremd plezier of gewoon een combinatie van deze thema’s. Kom je met 20 personen of meer? Dan stellen we graag een keuze- of wisselprogramma samen met verschillende strandactiviteiten. Maak je uitje compleet met een overheerlijk lunchbuffet of een lekkere barbecue bij onze Beachclub.

Voorbeeldarrangementen voor personeelsuitjes

De mogelijkheden voor een personeelsuitje zijn praktisch eindeloos. Om je alvast op weg te helpen, hebben we de meest geboekte arrangementen voor je op een rijtje gezet.

Voorbeeldarrangement 1 
(richtprijs € 30,00 p.p.)

Voorbeeldarrangement 2 
(richtprijs € 60,00 p.p.)


Voorbeeldarrangement 3
 
(richtprijs € 100,00 p.p.)

Een personeelsuitje volledig naar eigen wens

Vanzelfsprekend is het mogelijk om het programma van je personeelsuitje volledig naar eigen wens en inzicht samen te stellen. Indien gewenst verzorgt Natural High ook het (bus)vervoer van en naar het strand. Wil je blijven overnachten met je afdeling? Geen probleem! Wij vinden graag de juiste accommodatie voor jou en je afdeling. De kosten van een volledig verzorgd personeelsuitje zijn afhankelijk van de duur en de samenstelling van het programma en het aantal deelnemers.

Meer informatie of een offerte

Wil je meer informatie, persoonlijk advies of een offerte voor een actief personeelsuitje op het strand van Natural High? Vul dan ons aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

Een onvergetelijk personeelsuitje? Kom naar het mooiste en meest sportieve strand van Nederland aan de Brouwersdam op de grens van Zeeland en Zuid-Holland.

[tab:fotos]

 

[tab:END]

borrelen

borrelen

Blokarten

Blokarten

bbq

bbq

vergaderen

vergaderen

Leuke combinatie tips