fbpx
Contact

Klassenuitjes

Klassenuitje op het strand

Een leuk klassenuitje organiseren? Op zoek naar een keer wat anders dan pretparken en musea? Op ons strand op de grens van Zeeland en Zuid-Holland kunnen we een gezellig klassenuitje organiseren met een sportief programma. Wij zetten in overleg met jou een dagprogramma in elkaar met leuke en toegankelijk strandactiviteiten. Daarbij kunnen verschillende spelelementen worden toegepast, zodat de activiteiten worden afgestemd op samenwerking en/of competitie. Een spannende en sportieve strijd op het strand…

https://www.youtube.com/watch?v=9RHvcXVeMEM
Events bij Natural High
Leer meer over de activiteiten bij Natural High

Klassenuitje naar wens

In overleg met jullie stellen we een programma samen waarin iedereen tot zijn of haar recht komt. Ook voor de minder sportievelingen hebben we leuke activiteiten. Als de groep groter dan 20 personen is, kunnen we een keuze of wisselprogramma samenstellen met verschillende groepsactiviteiten. Op die manier kan iedereen kiezen voor de activiteit die de persoonlijke voorkeur heeft. Maak de dag compleet met één van de horeca-arrangementen in onze Beachclub.

Voorbeeldarrangementen klassenuitje

Om een indruk te geven van de verschillende dagprogramma’s vind je hieronder enkele voorbeelden van arrangementen voor een klassenuitje. Uiteraard kan je eindeloos combineren met verschillende activiteiten.

Voorbeeldarrangement 1 
(richtprijs € 12,50 p.p.)

Voorbeeldarrangement 2 
(richtprijs € 40,00 p.p.)

Voorbeeldarrangement 3 
(richtprijs € 27,50,00 p.p.)

Actief & educatief

Overige mogelijkheden

Prijzen worden bepaald door de grootte van de groep en de duur van de activiteiten. Wij brengen graag het kostenplaatje voor jullie programma in beeld. Wij kunnen busvervoer organiseren waarbij de groep op locatie wordt opgehaald en weer thuisgebracht. Willen jullie in de buurt overnachten? Ook daarbij assisteren wij graag. Heb je speciale wensen of verzoeken? Wij staan je graag te woord.

Meer informatie, een offerte of direct boeken

Meer weten over een sportief klassenuitje op het strand op de grens van Zeeland en Zuid-Holland? Of misschien wel een voorstel voor een programma op maat? Vul dan ons aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

 

 

 

Basiscursus Kitesurfen

Basiscursus Kitesurfen

BBQ

BBQ

Shoppen

Shoppen

Blokarten

Blokarten

Leuke combinatie tips