fbpx
Contact

Raften

Raften

https://www.youtube.com/watch?v=9RHvcXVeMEM
Events bij Natural High
Leer meer over de activiteiten bij Natural High

Raften op de Noordzee bieden wij aan voor groepen vanaf 8 personen. Tijdens het raften stappen jullie na een korte uitleg met maximaal 8 personen in een raft. Met meerdere teams tegelijk, rennend vanaf het strand, op volle snelheid de zee in. Bij het raften komt het aan op tempo, ritme en fun. Het is mogelijk om het raften in een estafettevorm te houden maar ook kunnen diverse teambuilding opdrachten in en om de raft worden uitgevoerd.

Raften combineren

Het is leuk om raften te combineren met één van onze andere groepsactiviteiten om zo een sportief dagprogramma samen te stellen. Zo zou je er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om in de ochtend te powerkiten of blokarten en in de middag met de groep de raft in te stappen voor een leuke peddelcompetitie. In onze Beachclub bieden we verschillende horeca arrangementen aan.

Meer informatie, een offerte of direct boeken 

De prijzen worden bepaald door de grootte van de groep en de duur van het programma. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen met een programmavoorstel op maat? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

 

 

 

kitesurfen

kitesurfen

geniet in onze beachclub

geniet in onze beachclub

suppen

suppen

bbq

bbq

 

Leuke combinatie tips