BEDRIJFSUITJE OP HET STRAND

Een actief bedrijfsuitje organiseren op het strand op de grens van Zeeland en Zuid-Holland? Bij Natural High aan de Brouwersdam boek je een onvergetelijk bedrijfsuitje met sportieve en toegankelijk strandactiviteiten. Het strand heeft op iedereen een bijzondere uitwerking: tijdens een bedrijfsuitje op het strand leer je je collega’s eens van een hele andere kant kennen. Wij stellen een programma samen waarin iedereen tot zijn of haar recht komt. Minder sportief aangelegd? Ook dan kunnen we een gezellig en iets minder inspannend strandprogramma organiseren.

BEDRIJFSUITJE NAAR WENS

Je kunt de dag compleet maken met een heerlijk lunchbuffet, barbecue of één van de andere groepsarrangementen in onze Beachclub. Maak een keuze uit één of meerdere van onze groepsactiviteiten en stel zelf het gewenste programma samen. Vanaf 20 personen is het mogelijk om een keuze- of wisselprogramma samen te stellen met verschillende activiteiten. Het karakter van het programma kunnen we afstemmen op teambuilding, competitie of ongeremd plezier (een combinatie is natuurlijk ook mogelijk).

VOORBEELDARRANGEMENTEN BEDRIJFSUITJE

De mogelijkheden voor de indeling van jullie dag zijn vrijwel eindeloos. Hieronder vind je enkele voorbeelden van mogelijke samenstellingen.

OVERIGE MOGELIJKHEDEN

De prijs van het bedrijfsuitje is afhankelijk van de duur van het programma en het aantal deelnemers. Het minimale aantal is 10 personen. Willen jullie blijven overnachten? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste accommodatie in de nabije omgeving. Ook het organiseren van busvervoer kunnen wij voor je uit handen nemen.

REVIEWS

Benieuwd hoe onze groepsuitjes worden beoordeeld? Bekijk hier de reviews van mensen die je voorgingen.

MEER INFORMATIE, EEN OFFERTE OF DIRECT BOEKEN

Wil je meer informatie, een vrijblijvende offerte of een op maat gesneden dagprogramma voor een actief bedrijfsuitje op het strand op de grens van Zeeland en Zuid-Holland? Vul dan ons aanvraagformulier in of neem contact op via:
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl